NEW / BUDGET METAL WIRE LAMP

RED REIDING HOOD: Xenos hanglamp metaaldraad zwart halogeenlamp diamant interieurRED REIDING HOOD: Xenos hanglamp metaaldraad zwart halogeenlamp diamant interieur

[english]

One of my new year’s resolutions was decorating our bedroom, since it still looks like we just moved in. There’s a bed, two ugly IKEA lack tables and two IKEA malm closets. No decoration at all. I think it would feel much more like home if we properly decorate the place, so the boyfriend and I (or actually just me) are very busy decorating the place.

First up was getting a proper lamp, since we still used  a simple light bulb, which was already there when we moved in. So when I made my weekly round at Xenos (an awesome budget store in the Netherlands) I ran into this very Scandinavian design looking metal wire lamp. I immediately fell in love, especially after spotting the price of €14,99.  Only thing missing was a light bulb, so I went to the light bulbs section and saw this amazing diamond shaped light bulb. A match made in heaven, don’t you think? Both the wire lamp and the light bulb are available online as well: here and here.

Stay tuned for more updates of our transforming bedroom ;)

[dutch]

Één van mijn goede voornemens was het inrichten van onze slaapkamer, aangezien het er nog altijd uitziet alsof we er net zijn komen wonen. Er staat een bed, twee lelijke IKEA lack tafeltjes en twee IKEA malm kasten. En verder helemaal geen decoratie. Ik weet zeker dat het veel meer ‘thuis’ gaat voelen als we de boel eens leuk gaan inrichten, dus mijn vriend en ik (of eigenlijk ik alleen) zijn op het moment druk bezig de boel leuker aan te kleden.

We begonnen met het zoeken naar een fatsoenlijke lamp, aangezien we nog steeds een simpel spaarlampje hangen die er al hing toen we er kwamen wonen. Dus toen ik mijn wekelijkse rondje maakte bij Xenos (ik ben dol op die winkel) kwam ik deze Scandinavisch design ogende metaaldraad lamp tegen. Ik was op slag verliefd, vooral toen ik de prijs van €14,99 spotte. Het enige wat miste was een lampje, dus ging ik op  zoek naar lampjes en kwam ik deze diamantvormige tegen. Een match made in heaven, toch? Zowel de metaaldraad lamp en het lampje zijn ook online verkrijgbaar: hier en hier.

Ik zal snel meer updates van onze getransformeerde slaapkamer delen ;)

Follow on Bloglovin

4 comments