OUTFIT / BEIGE, BLACK & WHITE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing beige black white outfit Forever 21 contemporary V jumper RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing beige ankle boots Guess outfit oversized jumper Forever21RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black skinny jeans oversized V jumper Forever 21 outfit  RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing v jumper forever 21 contemporary sweater black skinny jeans outfit details guess ankle boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black white beige oversized jumper forever21 trio bag outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing guess beige ankle boots outfit details

[english]

About a week ago I went to Amsterdam, which is a 2,5 hour train ride away from my hometown, to go shopping with my sister. My sister really wanted to go to Forever21, so although that store always makes me feel claustrophobic (it’s alway super busy) I went there with her. And you know what? I’m glad I did, because otherwise I wouldn’t have this jumper right now! It’s from Forever21’s more premium label called ‘Contemporary’ (just like H&M has H&M Trend and Mango has Mango Premium) and I absolutely adore it. The colors are so chic and I love the slightly oversized fit. And best of all? It’s super comfy! So what do you think of this beige, black and white look?

[dutch]

Ongeveer een week geleden ging ik een dagje naar Amsterdam, een 2,5 uur durende treinreis verwijderd van mijn woonplaats, met mijn zusje om te shoppen. Mijn zusje wilde heel graag naar Forever21, dus desondanks dat die winkel me altijd een beetje claustrofobisch maakt (het is er altijd zo druk) zijn we er naar binnen gegaan. En weet je wat? Daar ben ik heel blij om, want anders had ik deze trui nu niet gehad! Het is van Forever21’s meer premium label genaamd ‘Contemporary’ (net zoals H&M H&M Trend heeft en Mango Mango Premium) en ik vind ‘m echt geweldig. De kleuren zijn zo chique en ik ben dol op de oversized fit. En het beste van alles? Hij is super comfy! Wat vind jij van deze beige, zwart en wit look?

WHAT I’M WEARING
Jeans: ONLY (HERE)
Jumper: Forever21
Ankle boots: Guess (similar HERE, HERE and HERE)
Bag: Glambag

[show_shopthepost_widget id=”1309644″]

Follow on Bloglovin

19 comments