OUTFIT / CAMEL AND PLAID

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing topshop long camel coat outfit plaid pants chain bag zaraRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing topshop camel coat outfit plaid pantsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white roll neck top H&M camel coat topshop costes plaid pants outfit  RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing plaid pants camel coat topshop zara crossbody chain bag outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing swarovski stardust deluxe bracelet outfit details

[english]

As you might have noticed I’m obsessed with the combination of camel, black and white lately, so here we go again: camel coat, black and white plaid pants, black bag and white top. Is is just me or do you love this color combo as well?

[dutch]

Zoals je misschien wel is opgevallen ben ik de laatste tijd geobsedeerd door de combinatie van camel, zwart en wit, dus hier gaan we weer: camel coat, zwart met wit geruite broek, zwarte tas en witte top. Ben ik de enige of zijn jullie ook dol op deze kleurencombinatie?

WHAT I’M WEARING
Coat: Topshop (HERE)
Top: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Pants: Costes (on sale HERE)
Bag: Zara
Shoes: Guess (via Omoda)
Bracelet: Swarovski

[show_shopthepost_widget id=”1311952″]

Follow on Bloglovin