OUTFIT / LACES & LEATHER

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing vero moda lace up top asymmetrical hem long coat leather pants outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat lace up top faux leather pants supertrash boots outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat outfit lace up top leather pants RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat outfit supertrash pointy ankle boots lace up top zara bagRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up top vero moda outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing supertrashh pointy ankle boots buckles outfit details

[english]

Last week I already showed you an outfit post where I was wearing a new white lace up top, but now I’ve got one in grey as well! What can I say? I’m just obsessed with lace up tops lately. What about you? Do you already have a lace up top hanging in your closet?

[dutch]

Vorige week liet ik jullie al een outfit post zien waarin een nieuwe top met vetersluiting droeg, maar nu heb ik er ook één in het grijs! Wat zal ik zeggen? Ik ben gewoon geobsedeerd door ‘lace up’ tops de laatste tijd. En jij? Heb jij al een lace up top in je kast hangen?

WHAT I’M WEARING
Coat: Ashley Brook (HERE)
Asymmetrical lace up top: Vero Moda (similar HERE, HERE, HERE and HERE)
Faux leather pants: Vero Moda (on sale HERE)
Shoes: Supertrash
Bag: Zara (old)

[show_shopthepost_widget id=”1365647″]

Follow on Bloglovin