OUTFIT / OLD STREET

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing camel coat topshop oversized jumper forever21 contemporary supertrash ankle boots outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing topshop camel coat supertrash buckle ankle boots outfit oversized v jumperRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara chain bag outfit details topshop long camel coat RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing camel coat topshop outfit details zara chain bag

[english]

Another beige, black and white outfit. I hope you’re not getting tired of this color combo yet, because you can expect many more outfits like these to come.

Anyway I shot these photos in what I think is the most charming street of my hometown Leeuwarden: Huizumerlaan. I love the big lanterns, cute little houses and bumpy brick road. I would love to shoot here more often, but unfortunately it’s quite a busy road, so it takes a lot of time to take all the photos you want without people photobombing, haha!

PS: Happy birthday to the best mom in the whole wide world who shoots 99% of my outfit photos, I love you!

[dutch]

Alweer een beige, zwart en witte outfit. Ik hoop dat jullie deze kleurencombinatie nog niet zat zijn, want je kan zeker meer outfit zoals deze verwachten.

Anyway, deze foto’s schoot ik in naar mijn mening de meest charmante straat van mijn woonplaats Leeuwarden: de Huizumerlaan. Ik ben dol op de grote lantaarns, de schattige kleine huisjes en de hobbelige klinkerweg. Ik zou hier dolgraag vaker willen shooten, maar helaas is het best wel een drukke weg, dus het duurt nogal lang voor je alle foto’s die je wil hebt geschoten zonder photobombende mensen op de achtergrond, haha!

PS: Een hele fijne verjaardag voor de allerliefste mama in de hele wereld die 99% van mijn outfit foto’s schiet, ik houd van je!

WHAT I’M WEARING
Coat: Topshop (HERE)
Rib roll neck jumper: Topshop (HERE)
Jumper: Forever21 Contemporary (HERE)
Jeans: ONLY (HERE)
Bag: Zara
Shoes: Supertrash (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”1328636″]

Follow on Bloglovin

7 comments