OUTFIT / SPORTLUXE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long camel coat topshop leather pants nike kaishi sneakers sportluxe outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing nike kaishi sneakers leather pants topshop long camel coat rib roll neck top sportluxe outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara chain bag topshop long camel coat leather pants vero moda nike sneakers outfit   RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long camel coat sportluxe outfit details nike kaishi sneakers RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing camel coat topshop rib roll neck top outfit details zara chain bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing nike kaishi sneakers outfit details

[english]

To boost my new year’s resolutions (one of them is work out more often) I got myself a pair of fancy new Nike Kaishi sneakers. They look great in combination with sportswear, but I think they look even better with a more luxury styling: sportluxe styling. I just really love the contrast between the sporty sneakers and the chic coat. So my new sneakers seem to be multi functional: suitable for in the gym and on the streets.

And well, let’s be honest: sneakers just are a lot more comfortable than heels, which might even be the biggest reason to love the sportluxe style ;)

[dutch]

Om mijn goede voornemens een boost te geven (één ervan is vaker trainen), voorzag ik mezelf van een paar fancy nieuwe Nike Kaishi sneakers. Ze zien er fantastisch uit in combinatie met sportkleding, maar ik vind ze er zelfs nog beter uitzien met een meer luxueuze styling: sportluxe styling. Ik vind het contrast tussen de sportieve sneakers en de chique coat supermooi. Mijn nieuwe sneakers blijken dus super multifunctioneel: geschikt voor in de sportschool en op straat.

En laten we wel eerlijk zijn: sneakers zijn gewoon veel comfortabeler dan hakken, wat misschien wel de grootste reden is om van de sportluxe style te houden ;)

WHAT I’M WEARING
Coat: Topshop (HERE)
Rib roll neck jumper: Topshop (HERE)
Faux leather pants: Vero Moda (on sale HERE)
Sneakers: Nike ‘Kaishi’ (via Omoda)
Bag: Zara (old)

[show_shopthepost_widget id=”1337587″]

Follow on Bloglovin

4 comments