OUTFIT / THE LACE UP BLOUSE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white lace up blouse topshop long camel coat faux leather pants outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long topshop coat faux leather pants outfit supertrash ankle bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long topshop camel coat lace up blouse only leather pants outfit  RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long camel coat topshop faux leather pants vero moda outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white lace up top ONLY outfit details long camel coat

[english]

I’ve been wanting a lace up blouse for quite a while already, but every freaking time I saw one I liked, it was sold out in my size. So when I spotted this white one at the ONLY store in my hometown last week I didn’t doubt for a moment and hold on to it very tight. But my eye also caught something else: these faux leather pants. Unfortunately my former favorite faux leather pants don’t fit me anymore, since I gained a bit of weight during the past few months (due to being very busy with my internship). I’m working really hard to get back to my old figure now that I’ve got more spare time, but in the meantime I really want to be able to wear leather pants, so I bought these. I love them: you can’t tell now, but it has back pockets, which unfortunately is rare for leather pants (I don’t know why though). So if you’re still looking for the perfect pair of faux leather pants, I can totally recommend getting these!

[dutch]

Ik wilde al een tijdje een blouse met touwtjes, maar elke godganse keer dat ik er één zag die ik leuk vond, was deze uitverkocht in mijn maat. Dus toen ik vorige week deze witte blouse spotte bij de ONLY winkel in mijn woonplaats twijfelde ik geen moment en hield ‘m stevig vast. Maar mijn oog viel ik op iets anders: deze faux leren broek. Helaas past mijn voorheen favoriete leren broek me niet meer, aangezien ik de laatste paar maanden een beetje ben aangekomen (vanwege de drukke periode tijdens mijn stage). Ik ben druk bezig om mijn oude figuur weer terug te krijgen nu ik meer vrije tijd heb, maar in de tussentijd wil ik wel graag leren broeken kunnen dragen, dus kocht ik deze. Ik vind ‘m fantastisch: je kan het nu niet zien, maar hij heeft achterzakken, wat helaas zeldzaam is voor leren broeken (geen idee waarom). Dus als je nog steeds op zoek bent naar de perfecte faux leren broek, dan kan ik deze zeker aanraden!

WHAT I’M WEARING
Coat: Topshop (HERE)
Lace up blouse: ONLY (HERE)
Faux leather pants: Vero Moda (on sale HERE)
Shoes: Supertrash
Bag: Zara (old)

[show_shopthepost_widget id=”1351091″]

Follow on Bloglovin

7 comments