HOME / MEET OUR NEW COWHIDE

RED REIDING HOOD: Grey cowhide rug scandinavian minimal interior grijze koeienhuid scandinavisch interieurRED REIDING HOOD: Grey cowhide rug scandinavian minimal interior grijze koeienhuid scandinavisch interieur

[english]

Last week I already showed you 17 ideas for a cowhide in your interior and told you that I was seriously thinking about throwing out our turquoise rug and get a cowhide instead. Well, a day after publishing that post I made up my mind: I ordered a cowhide. After searching for the perfect one for hours may I add. It had to contain some grey, but it shouldn’t be plain grey and I didn’t want to pay more than 200 euros. Most nice looking grey cowhides easily cost 400 euros and that was a little bit too much for me. But in the end I finally found the perfect one for 195 euros at www.koeien-huid.nl. It already got delivered the next day and it looks even better in real life! Yep, I’m in love with our new cowhide and I don’t miss the turquoise rug at all. I still have it though, in case I want to change up my interior again, but at the moment I can’t imagine I ever would.

What do you think of our new cowhide?

[dutch]

Vorige week liet ik jullie al 17 ideeën zien voor een koeienhuid in jouw interieur en vertelde ik dat ik er serieus over nadacht om ons turquoise vloerkleed te vervangen voor een koeienhuid. Een dag na het publiceren van die post heb ik mijn keuze gemaakt: ik bestelde een koeienhuid. Na eerst uren te hebben gezocht naar de perfecte, dat dan weer wel. Het moest een beetje grijs bevatten, maar moest niet effen grijs zijn en ik wilde niet meer dan 200 euro betalen. De meeste grijze huidjes die ik mooi vond kostten 400 euro en dat vond ik een beetje teveel van het goede. Uiteindelijke vond ik mijn perfecte koeienhuid voor 195 euro bij www.koeien-huid.nl. Het werd de volgende dag al bezorgd en in het echt ziet ie er zelfs nog beter uit! Yep, ik ben verliefd op onze nieuwe koeienhuid en ik mis ons turquoise vloerkleed totaal niet. Ik bewaar ‘m wel, voor het geval ik mijn interieur toch weer wil veranderen, maar op het moment kan ik me niet voorstellen dat ik dat ooit zou willen.

Wat vinden jullie van onze nieuwe koeienhuid?

Follow on Bloglovin

1 comment