HOME / NEW LIGHTBOX

RED REIDING HOOD: Uncommon Good DIY Cinema light box quote interiorRED REIDING HOOD: Interior blogger light box quote uncommon goods RED REIDING HOOD: Uncommon Goods DIY cinema light box interior

[english]

As you might know by now we’ve been busy upgrading our bedroom the past few weeks and this light box (which has been on my wishlist fir ages) really makes the finishing touch. It’s perfect! It’s not too small and not too big and it has three rows, which is suitable for most quotes (two rows are less practical). It doesn’t just look awesome, it’s also great to use as a night light. I’ll probably change up the quotes often, but I’ve got one rule though: no cheesy quotes. My boyfriend and I both hate those ‘live love life’ kinda quotes. As you can tell by the photos I tried out a few already now: ‘I need vitamin sea’, ‘Sure yeah okay?’ and ‘Que le fuck?’.

“I’ve got one rule: no cheesy quotes!”

I got my light box from Uncommon Goods, which is a Brooklyn (New York) based company founded in 1999. At Uncommon Goods you’ll find unique designs (what about these awesome prints?) and handcrafted gifts (click here for gift ideas) created in harmony with the environment and without harm to animals or people. Half of what they sell is made by hand and most of their products are created in the USA. At Uncommon Goods they believe it’s their responsibility to use their business to impact the world in a positive way. It’s therefore that with every purchase they donate 1 dollar to your choice to one of their not-for-profit organizations. So when you buy at Uncommon Goods you don’t only buy a beautiful unique design, you also buy karma. So next time you’re looking for a unique gift, for example for an anniversary, you might want to check out this page!

“When you buy at Uncommon Goods you get a beautiful unique design plus karma points.”

So what do you think about companies like Uncommon Goods? And what do you think of my light box and do you have any suggestions for non-cheesy quotes?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel weet zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het upgraden van onze slaapkamer en deze light box (welke al geruime tijd op mijn verlanglijstje stond) is echt de finishing touch. Hij is perfect! Hij is niet te klein en niet te groot en heeft drie rijen, wat handig is voor de meeste quotes (twee rijen zijn minder praktisch). Je vindt ‘m hier! Hij ziet er niet alleen fantastisch uit, hij doet het ook prima als nachtlampje. Ik denk dat ik de quotes vaak ga veranderen, maar ik heb één regel: geen cheesy quotes! Mijn vriend en ik hebben beiden een hekel aan die ‘live love life’ quotes. Zoals je kan zien op de foto’s heb ik er al een aantal uitgeprobeerd: ‘I need vitamin sea’, ‘Sure yeah okay?’ en ‘Que le fuck?’.

“Ik heb één regel: geen cheesy quotes!”

Ik heb mijn light box van Uncommon Goods, wat een in Brooklyn (New York) gesitueerd bedrijf is, opgericht in 1999. Bij Uncommon Goods vind je unieke designs (wat dacht je van deze gave prints?) en handgemaakte cadeau’s (klik hier voor leuke cadeautips) gecreëerd in harmonie met het milieu en zonder mensen of dieren te schaden. De helft van wat ze verkopen is met de hand gemaakt en de meeste van hun producten zijn gemaakt in de Verenigde Staten. Bij Uncommon Goods geloven ze dat het hun verantwoordelijk is om hun bedrijf te gebruiken om de wereld op een positieve manier te beïnvloeden. Daarom doneren ze 1 dollar van elke aankoop aan één van hun ‘not-for-profit’ organisaties naar keuze. Dus als je bij Uncommon Goods koopt, koop je niet alleen een prachtig uniek design, maar ook karma. Dus de volgende keer dat je op zoek bent naar een uniek cadeau, is het misschien een idee om deze pagina eens te bekijken!

“Bij Uncommon Goods koop je niet alleen een prachtig en uniek design, maar ook karma.”

Dus wat vind jij van bedrijven zoals Uncommon Goods? En wat vind je van mijn light box en heb je ook suggesties voor niet-cheesy quotes?

xoxo,
Rowan

Follow on Bloglovin

4 comments