NEW IN / LEATHER SUSPENDERS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather jj suspenders RED REIDING HOOD: Fashion blogger JJ suspenders leatherLeather suspenders: JJ suspenders (HERE)

[english]

Think suspenders are just for your grandpa? Well, then I’m a take your grandpa’s style (instert Macklemore – Thrift Shop ). Because suspenders are back! They look hot on your boyfriend (think Don Draper, yummm…), but us girls can totally rock them as well. I thought I’d give them a try and got myself a pair of black leather ones: preppy meets rock style. How I’m planning on styling them? Probably with a plain white T-shirt underneath tucked into high waisted jeans, a blazer on top and heels for a feminine touch.

“I’m a take your grandpa’s style!”

So what do you think about suspenders: yae or nay? If yae, go check out your grandpa’s attic or vist JJ suspenders to get yourself a pair as well! And why not have your boyfriend wear them as well and channel his inner-Don Draper? Or maybe just to solve a possible plumber’s crack, lol.

xoxo,
Rowan

[dutch]

Denk je dat bretels alleen voor je opa zijn? Welnee! Bretels zijn helemaal terug! Ze zien er sexy uit bij je vriend (denk Don Draper, jammie…), maar wij vrouwen kunnen ze ook prima rocken. Ik besloot ze te proberen en bestelde een paar zwart leren breteles: preppy meets rock stijl. Hoe ik van plan ben ze te dragen? Waarschijnlijk met een effen wit T-shirt eronder ingestopt in een high waisted jeans, een blazer erboven en hakken voor een vrouwelijke touch.

“Bretels zijn niet langer alleen voor je opa!”

Dus wat vind jij van suspenders: yay of weg ermee? In het geval van yay, check dan eens je opa’s zolder of bezoek JJ suspenders om ook een paar voor jezelf te fixen! En waarom zou je ze ook niet door je vriend laten dragen om zijn innerlijke Don Draper op te roepen? Of misschien gewoon om een eventueel bouwvakkersdecolleté te laten verdwijnen, lol.

xoxo,
Rowan

Follow on Bloglovin