NEW / MARBLE SMARTPHONE CASE BY CASIMODA

RED REIDING HOOD: Fashion blogger flatlay marble smartphone case LG G4 casimoda review ervaring RED REIDING HOOD: Fashion blogger marble smartphone case LG G4 Casimoda review

[english]

Since a few months now I’m the proud owner of a LG G4 and I’m very satisfied with my ‘new’ smartphone, especially because of the camera. It has 16 megapixels and a f/1.8 lens, which is pretty amazing. There’s only one thing I don’t like about it though: the lack of availability in choice of cases. It has a leather back case, which is pretty amazing, but I really wanted a marble case as well. I almost ended my search and accepted life without a marble case, when I stumbled upon Casimoda.

“Finding nice cases for my LG smartphone is difficult.”

A wide range of cases for all types of smartphones
Casimoda offers a wide range of cases for lots of different types of smartphones. Many other suppliers only focus on the popular smartphones from Apple and Samsung, but Casimoda offers cases for other smartphone brands such as LG, Sony, HTC and Motorola as well. And don’t think they offer only a couple of different cases, oh no! For my phone for example they have 60 different cases available (yes, I counted). And they’re all pretty awesome! Think marble (check all marble cases here), watermelons, quotes, cacti, kitties and more. They must have something you like!

Free and quick delivery
And best of all: They offer free shipping and quick delivery. Orders within the Netherlands usually get delivered within 24-48 hours and orders within other EU countries take approximately 48 to 72 hours to get delivered. Oh, and no need to stay home for your package, because it will be delivered in your mailbox. That’s a big plus to me, since the mailman always rings the door bell when I’m not at home or taking a shower. Oh yes, the struggle is real.

“Casimoda offers a wide range of cases for all types of smartphones!”

So as you probably already figured I ordered a grey marble case (this one) and I absolutely love it! It looks so fashionable! The only downside is that it makes my phone a little bit bigger, but since I always carry my phone around with me in my bag, that’s not a problem for me. Besides that: no complaints, only love!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Sinds een paar maanden ben ik de trotse eigenaresse van een LG G4 en ik ben er ontzettend blij mee, vooral vanwege de camera. Het heeft 16 megapixels en een f/1.8 lens, wat supergaaf is. Er is echter één dingetje dat ik minder leuk vindt aan mijn telefoon: het gebrek aan beschikbaarheid van hoesjes. Het heeft een leren hoesje, wat best gaaf os, maar ik wilde toch heel graag een marmeren hoesje. Ik gaf mijn zoektocht bijna op en accepteerde het leven zonder een marmeren hoesje, tot ik bij Casimoda terecht kwam.

“Leuke hoesjes vinden voor mijn LG G4 is lastig.”

Een breed scala aan hoesjes voor alle soorten smartphones
Casimoda biedt een breed scala aan hoesjes voor verschillende typen smartphones. Veel aanbieders focussen alleen op de populaire smartphones van Apple en Samsung, maar Casimoda heeft ook hoesjes voor andere smartphone merken zoals LG, Sony, HTC en Motorola. En denk nu niet dat ze maar enkele hoesjes hebben voor deze minder populaire smartphones, o nee! Voor mijn telefoon hebben ze bijvoorbeeld 60 verschillende hoesjes (ja, ik heb ze geteld). En ze zijn allemaal heel gaaf! Denk aan marmer (check alle marmer hoesjes hier), watermeloenen, quotes, cacti, kitties en meer. Ik durf te wedden dat er iets bij zit wat jij leuk vindt!

Gratis en snelle bezorging
En het beste van allemaal: ze bieden gratis en snelle bezorging. Bestellingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 24-48 uur geleverd en bestellingen binnen de EU nemen ongeveer 48 tot 72 uur in beslag voor ze bezorgd worden. O, en je hoeft niet thuis te blijven voor je bestellingen, aangezien het gewoon in je brievenbus wordt bezorgd. Dat is wat mij betreft een ontzettend groot voordeel, aangezien de pakketbezorger het altijd presteert om aan te bellen als ik niet thuis ben of net onder de douche sta. Jep, the struggle is real.

“Casimoda biedt een breed scala aan hoesjes voor alle soorten smartphones.”

Dus zoals je waarschijnlijk inmiddels al doorhad heb ik een grijs marmer hoesje besteld (deze) en ik vind ‘m echt fantastisch! Het ziet er onwijs fashionable uit! Het enige nadeel is dat ie mijn telefoon wel ietsje groter maakt, maar aangezien ik mijn telefoon altijd in mijn tas heb zitten, is dat voor mij geen probleem. Verder dan dat heb ik geen klachten, alleen maar liefde!

xoxo,
Rowan

Follow on Bloglovin

2 comments