OUTFIT / BELLE PARISIENNE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fuzzy cardigan long skinny choker scarf etsy outfit high waist jeans RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waist black jeans only skinny scarf etsy outfit fuzzy cardiganRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing belle parisienne T-shirt 1804 Paris outfit details skinny scarf

[english]

Belle Parisienne‘, this T-shirt really makes me want to go to Paris! I think I was nine years old when I was there for the last time and I actually was angry with my parents, because I wanted to go back to Disneyland, lol. I can probably better appreciate the city of love now than when I was a child. We’ve got plans to spend two weeks at the Bretagne area with the family this summer, but my boyfriend and I might make a make stop of a few days in Paris before we join the others. Oh, I can’t wait for summer!

“The last time I was in Paris I was angry with my parents, because I wanted to go to Disneyland.”

xoxo,
Rowan

[dutch]

‘Belle Parisienne’, door dit T-shirt wil ik echt graag naar Parijs! Ik denk dat ik negen jaar oud was toen ik er voor het laatst was en ik was zelfs boos op mijn ouders, omdat ik terug wilde naar Disneyland, lol. Ik denk echter dat ik de stad van de liefde nu beter kan waarderen dan toen ik nog een kind was. We hebben plannen om deze zomer twee weken te spenderen in Bretagne met de familie, maar mijn vriend en ik maken misschien wel een pit-stop in Parijs voordat we zullen aansluiten bij de rest. O, ik kan niet wachten tot het zomer is!

“De laatste keer dat ik in Parijs was, was ik boos op m’n ouders omdat ik naar Disneyland wilde.”

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
T-shirt: 1804 Paris (HERE)
Jeans: Only (HERE)
Cardigan: The Sting (old, but similar HERE)
Shoes: Gabor (HERE)
Skinny scarf: Etsy (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1431487″]


Follow on Bloglovin

4 comments