OUTFIT / DA BOMB

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Carin Wester Reva bomber jacket outfit faux leather pants supertrash ankle bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing faux leather pants outfit acne studios canada wool scarf supertrash bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather pants vero moda outfit carin wester reva bomber jacket puffy RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing supertrash pointy ankle boots buckles outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up top outfit details

[english]

This puffy bomber jacket from Carin Wester is hands down one of my most comfy, yet stylish jackets: it’s ‘da bomb’ (get the cheesy pun?)! Don’t you just love it when a garment is both comfy and stylish? These two characteristics unfortunately don’t always go hand in hand.

These faux leather pants are surprisingly comfy as well by the way. Most faux leather pants feel very stiff and sticky, but these absolutely don’t! So if you’re still looking for a pair of (faux) leather pants (a wardrobe staple if you ask me), you should totally give these from Vero Moda a try!

[dutch]

Deze ‘puffy’ bomber jas van Carin Wester is hands down één van mijn meest comfortabele en toch stijlvolle jassen: het is ‘da bomb’ (snap je de cheesy woordspeling?) Is het niet fantastisch als een kledingstuk zowel comfortabel als stijlvol is? Deze twee eigenschappen gaan namelijk niet altijd hand in hand.

Deze nepleren broek is trouwens ook verrassend comfortabel. De meeste nepleren broeken voelen heel stijf en plakkerig, maar dat is bij deze absoluut niet het geval. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een (nep)leren broek (een musthave in je kast als je het mij vraagt), dan zou je deze van Vero Moda echt een kans moeten geven!

WHAT I’M WEARING
Bomber jacket: Carin Wester (HERE)
Lace up top: Vero Moda (similar HERE, HERE and HERE)
Faux leather pants: Vero Moda (on sale HERE)
Scarf: Acne Studios (HERE)
Bag: Zara
Shoes: Supertrash (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”1371708″]

Follow on Bloglovin

3 comments