OUTFIT / FRESH TULIPS FROM THE MARKET

RED REIDING HOOD: Fashion blogger tulips bouquet camel coat outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long camel coat outfit fresh tulips RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing skinny choker scarf outfit long camel coat tulips leather pants RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing skinny scarf choker etsy outfit details camel coat fresh tulips RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing brogue shoes outfit details tulips leather pants

[english]

So I see fashion bloggers all over the world posing for outfit photos with fresh tulips in their hands. And since fresh tulips are typically Dutch, I couldn’t stay behind (#dutchpride). So my friend/photographer Kimberley and I strolled the market last Friday in search of a bouquet of fresh tulips. Tulip season just started so we didn’t have to search far and eventually I opted for this purple bouquet. To make this shoot even more Dutch we decided to shoot the photos in one of the oldest and most charming streets of our hometown Leeuwarden: the Grote Kerkstraat.

“Fresh tulips are typically Dutch (#dutchpride).”

Of course I didn’t just buy the flowers for the shoot, but also because I love fresh flowers in my house as well. Unfortunately my cats love them very much as well and I therefore had to say goodbye to my beloved tulips a little bit earlier than I was hoping for. Oh well, luckily I have these photos to remember them. Rest in peace, sweet tulips.

xoxo,
Rowan

[dutch]

Ik zie fashion bloggers over de hele wereld poseren met verse tulpen in hun handen. En aangezien verse tulpen typisch Nederlands zijn kon ik natuurlijk niet achterblijven (#dutchpride). Dus vriendin/fotograaf Kimberley en ik struinden vorige week vrijdag de markt af op zoek naar een bos verse tulpen. Het tulpenseizoen is net begonnen dus lang hoefden we niet te zoeken en ik koos uiteindelijk voor dit paarse boeket. Om deze shoot een extra Nederlands tintje te geven besloten we de foto’s in één van de oudste en sfeervolste straatjes van mijn woonplaats Leeuwarden te schieten: de Grote Kerkstraat.

“Verse tulpen zijn typisch Nederlands (#dutchpride).”

Natuurlijk kocht ik de bloemen niet alleen voor de shoot, maar ook omdat ik dol ben op verse bloemen in huis. Helaas zijn mijn katten net zo gek op bloemen en daarom heb ik voortijdig gedag tegen mijn geliefde tulpen moeten zeggen. Ach, gelukkig heb ik deze foto’s als aandenken. Rust zacht, lieve tulpen.

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Leather pants: Vero Moda (HERE)
Shirt: Sissy-Boy (similar HERE and HERE)
Coat: Topshop (HERE)
Shoes: Omoda (HERE)
Skinny scarf: Etsy (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Pineapple necklace: Your Wishes (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1423848″]


Follow on Bloglovin

2 comments