OUTFIT / IT’S BEEN A LONG TIME

RED REIDING HOOD: Sloucht pants wide leg trousers flared outfit leather jacket acne canada wool scarf RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up top vero moda outfit wide leg pants zara leather jacket RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wide leg flared pants zara leather jacket outfit acne canada wool scarf grey RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing asymmetrical top vero moda outfit details acne canada wool scarf chain bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oversized boyfriend beanie asos outfit details vero moda lace up top

[english]

It’s been a long time since I wore these ‘old but gold’ pants for the last time. I found them on a hanger squeezed between other clothes on my clothing rack and totally rediscovered them. You know what’s so great about these pants? The fabric makes them chic, but the slouchy fit makes them casual. They basically are too styles in one and by picking the rest of the garments for your look you can either dress them up (think heels and blazers) 0r dress them down. I choose the latter and made it more casual by pairing it with flat shoes, a leather jacket, an oversized scarf and a beanie.

What do you think of this look?

[dutch]

Het is al een tijdje geleden dat ik deze gouwe ouwe broek voor het laatst aan had. Ik vond ‘m op een hanger aan mijn kledingrek tussen andere kledingstukken in gepropt en heb ‘m helemaal opnieuw ontdekt. Weet je wat zo fantastisch is aan deze broek? De stof maakt ‘m chique, maar de losse pasvorm maakt ‘m casual. Het heeft eigenlijk twee stijlen in één en door het zorgvuldig kiezen van de overige kledingstukken voor je look kan je ze nog net iets chiquer maken (denk aan hakken en blazers) of juist net iets meer casual maken. Ik koos voor het laatste en maakte ‘m net wat meer casual door ‘m te combineren met platte schoenen, een leren jasje, een oversized sjaal en een beanie.

Wat vind jij van deze look?

WHAT I’M WEARING
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Asymmetrical lace up top: Vero Moda (similar HERE, HERE and HERE)
Pants: Zara (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Ankle boots: Supertrash (via Omoda)
Chain bag: Zara (old)
Beanie: Asos (old, but similar HERE)
Scarf: Acne Studios (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1387667″]

Follow on Bloglovin

1 comment