OUTFIT / THE CALVIN KLEIN SWEATER

RED REIDING HOOD: Calvin Klein sweater CK jeans long coat outfit leather pants alexander wang emile tote bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black faux leather pants Vero Moda long coat outfit CK jeans sweater Alexander Wang bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather pants long grey coat outfit CK jeans sweater supertrash ankle boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Alexander Wang Emile tote bag outfit long coat leather pantsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather pants outfit details supertrash buckle ankle boots long coat alexander wang bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Calvin Klein jeans sweater outfit details Alexander Wang Emile bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Calvin Klein jeans sweater CK outfit details

[english]

Usually I’m not that fond of flaunting big logos, but I feel different when it comes to Calvin Klein. It’s not so much about the logo, but more about the history. It reminds me so much of the 90’s and since I’m born in the 90’s and I love 90’s minimalism, I feel very much connected to this decade. Plus I’m a big fan of Kate Moss, and since she was the face of Calvin Klein in the 90’s wearing this sweater makes me channel my inner-Kate Moss (if only I could buy the matching body as well, lol). Anyway, I decided to keep it simple buy wearing a black and grey outfit.

“This sweater makes me channel my inner-Kate Moss.”

What do you think of the Calvin Klein sweater? And how do you feel about wearing big logos?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Normaal gesproken ben ik niet zo fan van het dragen van grote logo’s, maar als het over Calvin Klein gaat voel ik me daar heel anders over. Het gaat niet om het logo, maar om de geschiedenis. Het doet me heel erg denken aan de jaren 90 en aangezien ik ben geboren in de jaren 90 en dol ben op het minimalisme van de jaren 90, voel ik me heel erg verbonden met dit decennium. Daarnaast ben ik een groot fan van Kate Moss en aangezien zij het gezicht was van Calvin Klein in de jaren 90 voel ik me door het dragen van deze trui een piepklein beetje Kate Moss (kon ik het matchende lichaam er ook maar bij kopen, lol). Anyway, ik besloot het simpel te houden door het dragen van een zwart met grijze outfit.

“Door deze trui voel ik me een piepklein beetje Kate Moss.”

Wat vind jij van de Calvin Klein sweater? En wat is jouw mening over het dragen van grote logo’s?

x,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Leather pants: Vero Moda (HERE)
Sweater: Calvin Klein (HERE)
Coat: Ashley Brooke (HERE)
Ankle boots: Supertrash (via Omoda)
Bag: Alexander Wang (on sale HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1396284″]


Follow on Bloglovin

5 comments