OUTFIT / THE DENIM BUTTON UP SKIRT

RED REIDING HOOD: Topshop camel coat outfit button front denim skirt turtleneck rib top cowboy ankle bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing camel coat topshop love moschino quilted chain bag designer outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing button up denim skirt outfit details topshop camel coat designer bag love moschino sendra boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing button up denim skirt outfit details topshop camel coat moschino bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sendra cowboy western boots outfit details

[english]

To be honest I totally forgot about these photos, oops! My sister took them a few weeks ago when I visited her in Groningen city. This was the first time I wore my H&M denim button front skirt. I combined it with brown/beige tones and black. What do you think of this look?

[dutch]

Om eerlijk te zijn was ik deze foto’s helemaal vergeten, oeps! Mijn zusje nam ze een paar weken geleden toen ik haar bezocht in Groningen. Dit was de allereerste keer dat ik mijn H&M button front spijkerrokje droeg. Ik combineerde ‘m met bruin/beige tonen en zwart. Wat vind jij van deze look?

WHAT I’M WEARING Coat: Topshop (HERE) Roll neck top: Topshop (HERE) Denim button up skirt: H&M (HERE) Ankle boots: Sendra Bag: Moschino

[show_shopthepost_widget id=”1381895″]

Follow on Bloglovin

2 comments