SALE SHOPPING / BLUE AND NEW

SAMSUNG CAMERA PICTURESScarf: Gaastra (via de Bijenkorf)
Shoes: Gabor (on sale HERE)

[english]

Last week I did some shopping and I got some new things that both happen to be blue: a pair of shoes and a scarf. Now I make it sound like it’s a total coincidence that both are blue, but that’s not entirely true.

When I was checking out the sale of Dutch warehouse de Bijenkorf I came across this scarf, which surprisingly to me is from Gaastra. I actually used to associate this brand with dull clothes for old rich boat-owners. It seems like they want to expand their market and focus on a younger public and I can only cheer to that. Anyway, I immediately fell in love with this scarf. The length and structure are perfect! And although I don’t own a lot of navy blue items, I definitely think it’s a great color. Since matchy-matchy is my middle name I convinced myself that if I were to buy this scarf, I also needed a pair of shoes in the same color. Yes, it’s a tough life ;)

“Matchy-matchy is my middle name, so I needed blue shoes to go with my new scarf.”

So I started my search at Omoda, where I always find what I’m looking for, and this time was no exception. I found these gorgeous slightly pointed classy ‘monks’ from Gabor. As you might know by now Gabor is one of my favorite brands, since their shoes are very comfortable ánd (not the least important) fashionable! Many of their shoes come in extra wide sizes and they have the best footbeds. Just like every other pair of Gabor shoes, these are extremely comfortable as well. Comfy and classy, what more can a girl wish for?

So what do you think of my new purchases and are you excited for outfit photos?

[dutch]

Vorige week kocht ik twee nieuwe dingen die beiden blauw bleken te zijn: een paar schoenen en een sjaal. Nu laat ik het wel klinken alsof het compleet toevallig was dat beiden blauw zijn, maar dat is niet helemaal waar.

Toen ik de online sale aan het bekijken was bij de Bijenkorf waar ik deze sjaal tegenkwam, die verrassend genoeg van het merk Gaastra is. Eigenlijk associeerde ik dit merk voorheen altijd met duffe kleding voor oude rijke bootjesmensen. Het ziet er naar uit dat ze hun markt willen uitbreiden en focussen op een jonger publiek en dat kan ik alleen maar toejuichen. Anyway, ik werd opslag verliefd op deze sjaal. De lengte en de structuur zijn perfect! En hoewel ik niet een hoop navy blauwe items bezit, vind ik het zeker wel een fantastische kleur. Maar aangezien matchy-matchy mijn tweede naam is overtuigde ik mezelf ervan dat als ik deze sjaal zou kopen, ik ook een paar schoenen in dezelfde kleur nodig had. Ja, het leven is zwaar ;)

“Matchy-matchy is mijn tweede naam, dus ik moest blauwe schoenen hebben die passen bij mijn nieuwe sjaal.”

Mijn zoektocht begon ik bij Omoda, waar ik altijd vind wat ik zoek, en deze keer was geen uitzondering. Ik vond deze prachtige beetje puntige classy ‘monks’ van Gabor. Zoals je nu misschien wel weet is Gabor één van mijn favoriete merken, aangezien hun schoenen erg comfortabel en ook (niet geheel onbelangrijk) modieus zijn! Veel van hun schoenen zijn ook verkrijgbaar in extra brede maten en ze hebben fantastische voetbedden. Net als alle Gabor schoenen zijn ook deze erg comfortable. Classy en comfortabel, wat wil een vrouw nog meer?

En? Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen en kijk je al uit naar de eerste outfit foto’s?

Follow on Bloglovin

1 comment