WOULD LOVE TO WEAR / BLUE, BEIGE & WHITE

RED REIDING HOOD: Would love to wear beige white blue trench coat miss selfridge asos zalando

[english]

Oh, how much I would love to wear this today! I’m kind of living towards spring already (which might have to do with this soft winter) and feel the urge to create a lighter wardrobe. Over and over again I click beige, blue and white items into my shopping cart. On top of my wishlist is a blue coat, and this one from Miss Selfridge is a very likely candidate.

Would you wear this outfit? And what is on top of my wishlist today?

[dutch]

O, wat zou ik dit vandaag toch graag willen dragen! Ik betrap mezelf er stiekem wel op dat ik alvast naar de lente toe aan het leven ben (wat waarschijnlijk komt door de zachte winter) en de behoefte heb aan een lichtere garderobe qua kleur. Ik klik keer op keer beige, blauwe en witte items naar mijn winkelmandje. Een blauwe jas staat toch wel echt bovenaan mijn verlanglijstje, en deze van Miss Selfridge is een serieuze kanshebber. Zou jij deze outfit dragen? En welk kledingstuk staat er op het moment bovenaan jouw verlanglijstje?

WHAT ARE YOU LOOKING AT? 1. Beige blouse – Ganni (HERE) 2. White faux leather pants – Hugo Boss (HERE) 3. Blue trench coat – Miss Selfridge (HERE) 4. Watch – ASOS (HERE) 5. Bag – Loefller Randall (HERE) 6. Hand cream – & Other Stories (HERE) 7. Shoes – Vagabond (HERE) 8. Marble earrings – ASOS (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1379467″]

Follow on Bloglovin