HOLY GRAIL FOR GLOWY SKIN: MUA UNDRESS YOUR SKIN LIQUID GLOW CHAMPAGNE

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne before after
Image 1: Left side of my face (for viewer) without MUA liquid glow and right side of my face with MUA liquid glow
RED REIDING HOOD: MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne review beauty bloggerImage 2: MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne
RED REIDING HOOD: Beauty blogger review MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne swatchImage 3: MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne swatch

[english, scroll naar beneden voor NL]

As you might now I use a lot of mattifying make-up products, since I hate it when my face looks sweaty. All those mattifying products can make my face look a bit dull though, so the last couple of weeks I’ve been using a great product to give my face a bit of glow. I think it makes my skin look so much more alive and healthy. So let me introduce you to my holy grail for glowy skin: MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne.

“This product makes my skin look so much more alive!”

According to the product description you can wear it alone, underneath your foundation or as a highlight to selected areas. This is how I use it: I apply the product all over my face before I apply my foundation. Look at the first photo above to see the difference with and without the MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne underneath my foundation. I think it makes a huge difference! It brightens my skin in a very natural way. It instantly makes me look so much more awake! And the best part is that it only costs 6,49 euros, YASSSS!

“I think it makes a huge difference!”

So if you’re looking for a budget-friendly way to add natural radiance to your skin, you might want to give MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne a try. It’s available at the MUAstore and at Kruidvat (for the Dutchies).

xoxo,
Rowan

[dutch]

Zoals je inmiddels misschien wel weet gebruik ik aardig wat matterende make-up producten, aangezien ik er een hekel aan heb als m’n hoofd er zweterig uitziet. Al die matterende producten kunnen mijn gezicht er alleen wel een beetje dof uit laten zien, dus gebruik sinds enkele weken een product die mijn gezicht een beetje ‘glow‘ geeft. Ik vind dat het mijn huid er een stuk levendiger en gezonder uit laat zien. Laat me ja daarom voorstellen aan mijn holy grail voor glowy skin: MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne.

“Dit product doet mijn gezicht er zoveel levendiger uitzien!”

Volgens de productbeschrijving kan je het alleen dragen, onder je foundation of als een highlighter voor geselecteerde gedeelten van je gezicht. Dit is hoe ik het zelf gebruik: ik breng het product voor ik mijn foundation aanbreng aan op mijn gehele gezicht. Bekijk de eerste foto hierboven om het verschil te zien tussen met en zonder MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne onder je foundation. Ik vind echt dat het een enorm verschil maakt! Het licht mijn gezicht op een hele natuurlijke manier op. Ik zie er gelijk een stuk wakkerder uit! En het beste is nog wel dat het maar 6,49 euro kost, YASSSS!

“Ik vind echt dat het een enorm verschil maakt!”

Dus als je op zoek bent naar een budget-vriendelijke manier om je gezicht er natuurlijk levendiger uit te laten zien, zou je misschien eens MUA Undress Your Skin Liquid Glow Champagne moeten proberen. Het is verkrijgbaar bij de MUAstore en bij Kruidvat.

xoxo,
Rowan

Follow on Bloglovin <

6 comments