ON MY WISHLIST / OUT WITH THE OLD, IN WITH THE NEW

[show_ms_widget id=”32705008″ image_id=”36955148″ width=”770″ height=”1368″]


TO SHOP CLICK THE + ICONS

[show_shopthepost_widget id=”1439304″]


[english]

It’s spring break now, which to me seems like the perfect timing to clean out my closet. I already made a big start yesterday and my oh my, it was about time! I’ve got so many clothes that still look good, but that I just don’t wear anymore. They deserve a new owner, so I’ll be uploading a lot of new things on my marktplaats (a Dutch version of ebay), so stay tuned for that!

“Spring break is the perfect timing to clean out my closet.”

Cleaning out my closet also means that there’s more room for new stuff. So that plus the weather changes (the sun is shining more often lately) and spring summer collections hitting the stores, really makes me want to buy new stuff! Everything you see pictured above is stuff I’m considering buying. Flared jeans and an off-the-shoulder top are must haves this season, so I kind of feel I just nééd those. To be honest I already have a white shirt and a cream trench, but I think they’re just not ‘it’. So I want to throw those out as well and buy better ones in stead, like this silk shirt and soft trench coat. O, and I just read that Parisians prefer to wear a black bra underneath a white shirt, so I think I also need a good looking black bra and I think this one from H&M will do. Something else I really want is the famous and unfortunately très expensive Chloe Faye bag. But when I visited the & Other Stories Amsterdam store with friends  a couple of days ago I spotted this bag, which quite looks a like it (without being a sad knock off). When we were there we also tried on some sunglasses and I found a pair that actually works for me (see the selfie on instagram @redreidinghood). I didn’t buy it though, but now I regret it, so I’m think of ordering it anyway. And as if I don’t have enough shoes already, I convinced myself that I need a pair of simple black ankle boots with a block heel. These from & Other Stories are great. Last but not least: the silk scarf. I’m spotting more and more bloggers with silk scarfs knotted around their necks and I really like the chic look of it. So a silk scarf is also on my wishlist, preferably a navy blue one. This one from Ralph Lauren is absolute perfection.

“Parisians prefer to wear a black bra underneath a white shirt.”

Which one of these items do you like best and what’s on top of your own wishlist at the moment?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Het is nu voorjaarsvakantie, wat mij betreft de perfecte timing om mijn kast eens grondig uit te mesten. Ik heb gisteren al een grote start gemaakt en mijn God, dat was echt hard nodig! Ik heb zoveel kleren die er nog goed uitzien, maar die ik gewoon niet meer draag. Ze verdienen echt een nieuwe eigenaar, dus ik zal één dezer dagen veel nieuwe dingen op mijn marktplaats uploaden. Houd het in de gaten!

“De voorjaarsvakantie is de perfecte timing om mijn kast grondig uit te mesten.”

Mijn kast opruimen betekent dat er meer ruimte vrijkomt voor nieuwe kleren. Dus dat plus de weersveranderingen (de zon schijnt weer vaker) en het feit dat de lente en zomer collecties al in de winkels hangen, zorgt ervoor dat ik echt zin krijg om nieuwe dingen te kopen! Alles wat je hierboven ziet afgebeeld overweeg ik om te kopen. Flared jeans en een off-the-shoulder top zijn echt must haves dit seizoen, dus ik heb het gevoel dat ik die gewoon echt nodig heb. Om eerlijk te zijn heb ik al een witte blouse en een crèmekleurige trench coat, maar die zijn het net niet helemaal. Dus die wil ik graag weg doen en er betere voor in de plaats kopen, zoals deze zijden blouse en deze zachte trench coat. O, en ik heb net gelezen dat Parisiennes altijd een zwarte bh dragen onder een witte blouse, dus ik vind dat ik ook een mooie zwarte bh nodig heb. Deze van H&M lijkt me prima. Iets anders wat ik heel graag zou willen is de beroemde en très expensive Chloe Faye tas. Maar toen ik een paar dagen geleden met vriendinnen de & Other Stories winkel in Amsterdam bezocht spotte ik deze tas, welke er best wel wat van heeft (zonder een zielige knock off te zijn). Toen we daar waren gingen we voor de grap ook zonnebrillen passen en ik vond een paar die me eigenlijk best leuk stond (zie de selfie op instagram @redreidinghood). Ik kocht ‘m niet, maar daar heb ik nu spijt van en dus denk ik erover na om ‘m alsnog te bestellen. En alsof ik nog niet genoeg schoenen heb, heb ik mezelf ervan overtuigd dat ik ook nog een paar simpele zwarte enkellaarsjes met een blokhak nodig heb. Deze van & Other Stories zijn super. En last but not least: de zijden sjaal. Ik spot steeds meer bloggers met zijden sjaals om hun nekken (wat een vies woord trouwens) geknoopt en ik vind het heel chique staan. Dus een zijden sjaal staat ook op mijn wishlist. Bij voorkeur een navy blauwe. Deze van Ralph Lauren is echt perfectie.

“Parisiennes dragen het liefst een zwarte bh onder een witte blouse.”

Welke van deze items zou jij het liefst willen hebben en wat staat er op het moment bovenaan jou eigen verlanglijstje?

xoxo,
Rowan

Follow on Bloglovin