OUTFIT / BEIGE JEANS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black roll neck rib top topshop turleneck beige jeans jacqueline de yong long grey coat outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger walking GIF outfit long grey coat walkingRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat Ashley Brooke OTTO beige jeans jacqueline de yong outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat beige jeans alexander wang bag outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger grey coat short messy hairRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pointy flats Tommy Hilfiger Lanna Omoda shoes

[english]

Usually you won’t spot me in jeans in any other color than black, but I just added a pair of beige jeans to my closet. I know, such a shocker! When I visited the ONLY store in my hometown last week I ran into these beige jeans and I decided to just give them a go. I caught myself eyeing on other light colored items as well, especially beige and powder pink colored items (I saw such a cool pink bag at & Other Stories!) I guess my urge to wear lighter colors, has to do with the fact that I’m really looking forward to spring. I’m just so done with the cold! What about you?

“I spotted these beige jeans and decided to give them a go.”

So what do you think: should I wear lighter colors more often or just stick to black and grey?

xoxo,
Rowan

PS: do you already follow me on Instagram (@RedReidingHood) where I often share previews of my outfits?

[dutch]

Normaal gesproken spot je mij niet in jeans in een andere kleur dan zwart, maar ik heb zojuist een beige paar aan mijn kast toegevoegd. Ja, dat is even schrikken! Toen ik vorige week even bij de ONLY winkel in mijn woonplaats langsging stuitte ik op deze beige jeans en besloot ik ze gewoon een kans te geven. Ik betrap mezelf tegenwoordig sowieso vaker op een interesse voor lichtgekleurde items, vooral beige en poeder roze items (ik heb zo’n gave roze tas gezien bij & Other Stories!). Ik denk dat mijn drang om lichtere kleuren te dragen alles te maken heeft met het feit dat ik enorm uitkijk naar de lente. Ik ben de kou gewoon zo zat! Wat jij?

“Ik spotte deze beige jeans en besloot ze een kans te geven.”

Dus, wat vind jij: zou ik vaker lichtere kleuren moeten dragen of moet ik het gewoon lekker houden bij het vertrouwde zwart en grijs?

xoxo,
Rowan

PS: volg je me al op Instagram (@RedReidingHood) waar ik vaak previews van mijn outfits deel?


WHAT I’M WEARING
Rib turtleneck top: Topshop (HERE)
Beige jeans: Jacqueline de Yong (similar HERE)
Coat: Ashley Brooke (HERE)

Pointy flats: Tommy Hilfiger (HERE)
Bag: Alexander Wang (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1496319″]


Follow on Bloglovin

8 comments