OUTFIT / HELLO HOURGLASS FIGURE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long coat outfit off-shoulder top choker necklace blue high waist jeansRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing off shoulder top velvet choker necklace etsy outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M off shoulder top high waisted jeans outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long coat outfit high waist blue jeans omoda ankle bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat outfit blue high waisted jeans    RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing blue high waisted jeans outfit details long grey coat ankle boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing point black leather ankle boots Omoda shoes outfit details

[english]

At the moment I’m ‘blessed’ with more feminine curves than I’d like to (damn you, stress en chocolate chip cookies). After some desperate attempts to hide my curves underneath long coats and wide shirts, I now decided to just rock them. So until I sweat and dieted those extra kilos off, which still is my intention, I’m just going to make the best of it. By wearing a skinny high waisted jeans on a tight top I’m accentuating my small waist and make my full butt look sexy and feminine in stead of fat and flat like it would look in low wide pants: Flaunt your butt like a Kardashian does! The off-shoulder top also ensures that my shoulders get more attention and look wider: hello hourglass figure!

“Flaunt your butt like a Kardashian does!”

xoxo,
Rowan

[dutch]

Op het moment ben ik ‘gezegend’ met iets meer vrouwelijkere rondingen dan ik zou willen (verdomde stress en chocoladekoekjes!). Na enkele wanhopige pogingen om mijn rondingen te verstoppen onder lange jassen en wijde blouses, heb ik nu besloten om ze gewoon te rocken. Dus totdat ik de overtollige kilo’s eraf heb gezweet en gedieet, wat alsnog wel de bedoeling is, haal ik er gewoon het beste uit. Door het dragen van een skinny high waisted jeans op een strakke top leg ik de nadruk op mijn smalle taille en laat ik mijn goed bedeelde kont er juist sexy en vrouwelijk uitzien in plaats van lomp en dik zoals ie er in een lage wijde broek uit zou zien: Pronken met die kont zoals een Kardashian doet! Overigens zorgt de off-shoulder top ervoor dat er meer aandacht naar mijn schouders gaat en deze er breder uitzien: hallo zandloperfiguur!

“Pronken met die kont zoals een Kardashian doet!”

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Off-shoulder top: H&M (HERE)
Jeans: H&M (old, but similar HERE)
Coat: Ashley Brooke (HERE)
Ankle boots: Omoda (on sale HERE)
Bag: Zara (old)
Choker necklace: Etsy (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1468280″]


Follow on Bloglovin

8 comments