SAMSUNG GALAXY TABPRO S: THE PERFECT ‘ON THE GO’ LAPTOP

[english, scroll naar beneden voor NL]

So I always waste lots of time in the train (2,5 hours when I go to Amsterdam) doing nothing productive, simply because my laptop is too heavy to carry around with me. When I visit blogger events in Amsterdam usually lots of walking is involved and I’m almost certain that when I will bring my laptop, I will end up breaking my back. My laptop is perfect for at home, but unfortunately not for on the go. For that reason I also don’t bring it to school with me and therefore I’m not able to take notes on my laptop. I would love to though, since I always lose notes written on paper.  So to no longer waist time in the train and lose my notes I’m looking for a lightweight laptop. At the same time I do want it to be able to run heavy programs like Adobe Lightroom, because I want to be able to edit photos on the go. I discussed this with my dad (who knows a lot about technology) a couple of months ago, but he basically told me that my wish was impossible to grant. According to him lightweight and the ability to run heavy programs just don’t go hand-in-hand. So I’ve been quite sad about that, until I got terrific news from Samsung in my inbox yesterday!

“My current laptop causes me back problems when I take it on the go.”

They just launched the Samsung Galaxy TabPro S. It’s a super sleek (it’s 6,3 mm thin) and lightweight tablet (it weighs only 693 grams), which can be easily transformed into a laptop by attaching the keyboard. The keyboard is not just any keyboard, the keys are bigger than most tablet keyboards, which allows you to work faster. A big plus for an on the go device also is the charging time: the battery of the Galaxy TabPro S is fully charged within 150 minutes and lasts for 600 minutes! But the best part of all to me is that the TabPro S is quick and powerful, because of Windows 10 and an Intel Core M-processor. It therefore is able to run programs like Adobe Lightroom. YASSS! Oh, and it has a 12″ Full HD Plus Super AMOLED touchscreen which means colors are brighter and better. This of course is a big plus when you want to use it to edit your photos, like I do!

“The Samsung Galaxy TabPro S is super lightweight, quick and powerful!”

So now all I have to do is save up some money and get my hands on this life saving device! Want to know more about the Samsung Galaxy TabPro S? Then simply click here!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Helaas verspil ik veel van mijn tijd in de trein (2,5 uur als ik naar Amsterdam ga) zonder iets  productiefs te doen, simpelweg omdat mijn laptop te zwaar is om mee te nemen. Als ik blogger events in Amsterdam bezoek, komt het vaak op veel lopen aan en ik ben er bijna zeker van dat wanneer ik mijn laptop mee zou nemen, ik een hernia zou krijgen. Mijn laptop is perfect voor thuis, maar helaas niet voor onderweg. Om die reden neem ik ‘m ook niet met me mee naar school en daarom maak ik ook geen notities op mijn laptop. Iets wat ik wel graag zou willen, want mijn papieren notities verlies ik altijd. Dus om niet langer tijd te verspillen in de trein en mijn notities te verliezen, ben ik op zoek naar een lichtgewicht laptop. Tegelijkertijd wil ik wel dat deze in staat is om zware programma’s, zoals Adobe Lightroom, te draaien. Want ik wil onderweg foto’s   kunnen bewerken. Ik besprak dit een aantal maanden met mijn vader (Die veel weet van technologie), maar hij vertelde mij dat dit vrijwel onmogelijk is. . Volgens hem gaan lichtgewicht en de mogelijkheid om zware programma’s te draaien gewoon niet hand-in-hand. Daar baalde ik best wel van, totdat ik gisteren een nieuw product van Samsung in mijn mail voorbij zag komen

“Mijn huidige laptop bezorgt me een hernia als ik ‘m onderweg meeneem.”

Samsung introduceert nu namelijk de Galaxy TabPro S!  Het is een superslanke (hij is 6,3 mm dun) en lichte tablet (hij weegt maar 693 gram), welke makkelijk kan worden getransfomeerd in een laptop door er een toetsenbord aan vast te maken. Dit toetsenbord is niet zomaar een toetsenbord, de toetsen zijn groter dan die van de meeste tablet toetsenborden, wat ervoor zorgt dat je sneller kan werken. Een ander groot pluspunt voor een apparaat voor onderweg is de oplaadtijd: De accu van de Galaxy TabPro S is binnen 150 minuten volledig opgeladen en houdt ‘t 600 minuten vol! Maar het beste gedeelte voor mij is dat de TabPro S snel en krachtig is, vanwege Windows 10 en een Intel Core M-processor. Daardoor is het in staat om programma’s zoals Adobe Lightroom te draaien. YESSS! O, en het heeft een 12″ Full HD Plus Super AMOLED touchscreen wat betekent dat kleuren levendiger en beter zijn. Natuurlijk is dit een groot voordeel als je, net zoals ik, ‘m wil gebruiken om je foto’s te bewerken!

“De Samsung Galaxy TabPro S is super licht, snel en krachtig!”

Dus nu hoef ik alleen nog maar even wat geld bij elkaar te sparen om dit fantastische apparaat in huis te kunnen halen! Wil je meer weten over de Samsung Galaxy TabPro S? Klik dan hier!

xoxo,
Rowan

 

Follow on Bloglovin <