OUTFIT + GIVEAWAY / LACE UP & POWDER PINK BY MODEROOD

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing powder pink blazer supertrash moderood outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Supertrash powder pink blazer moderood outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up dress LA Sisters powder pink blazer Supertrash outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long boyfriend blazer powder pink supertrash moderood outfit omoda ankle bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing powder pink blazer Supertrash outfit details lace up dress LA SistersRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing powder pink blazer GIF walking outfit in motionRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up dress LA Sisters Moderood outfit details

[english]

When you would have asked me if I would ever consider wearing pink a year ago I would have said no, but my opinion about the color pink has radically changed: I freaking love it now! Not just any kind of pink though, but powder pink. A big trend in blogger land right now! I’ve never been a girly-girl though, so I think I would never wear a head-to-toe pink look. No, I actually like the combination of a sweet pink item with sturdy black or grey items. That’s exactly what I did here. I combined a sweet pink blazer with a sturdy grey lace up dress. So I’m actually rocking two trends at once: the lace up and powder pink trend. Both the dress and blazer are from an awesome webshop called Moderood!

“Moderood is hands-down one of my favorite webshops!”

About Moderood
Moderood is hands-down one of my favorite webshops. Owner Diana handpicks every single item, ensuring everything you find at Moderood is from great quality and has a perfect fit. Next to that she also looks for items that have that little bit of extra, such as fringes, striking patterns and luxurious fabrics. Diana only collaborates with brands able to offer this. Moderood is also committed to participate in the battle against breast cancer. When you buy something from the Pink Ribbon collection, 10% of your purchase gets donated to the Pink Ribbon Foundation. So when you buy at Moderood you don’t only buy a perfect fitted great quality item, you also buy karma ;) Moderood carries multiple amazing and unique brands which I all love, but I will highlight my absolute favorites below.

Tailor & Elbaz
One of my favorite brands at Moderood is Tailor & Elbaz, designed by fashionistas Maria Tailor and Tamara Elbaz. What I really like about this brand is that they offer both very feminine  (Maria’s designs) and very sturdy garments (Tamara’s designs). Everybody will be able to find something they like at Tailor & Elbaz. I for example am eyeing on a gorgeous navy and white blazer right now!

GSUS
And do you still remember GSUS? I most certainly do! This was a very popular brand when I was a teenager and they’re making a big comeback now. GSUS offers very unique garments of great quality and really cares about the environment. GSUS is especially well-known for their jeans. Their jeans are often made of fabrics that match the season. Think about fabrics that block the heat in summer and fabrics that pamper your skin in winter. I need to try one of those!

Jacky Luxury
A totally different brand you can find at Moderood is Jacky Luxury. All of their items have a very feminine and luxury feeling. Think of luxurious, soft and comfortable items like satin, voil, linen and cotton. I spotted a gorgeous black flowy off-shoulder jumpsuit, which I think will be absolutely perfect for summer.

Supertrash
But my absolute favorite brand at Moderood is Supertrash! I just love the luxurious look and perfect fit of their garments. And okay, I’ve got a little girlcrush on Olcay Gulsen, founder of Supertrash. She’s such a girlboss! This powder pink blazer is from Supertrash and it’s honestly the best blazer I’ve ever worn. The blazer is made of a very soft material, which makes it very comfortable and the boyfriend fit is absolutely perfect: a true must-have!

“This powder pink blazer from Supertrash is a true must-have!”

Giveaway
So now that I made you all very excited about Moderood I’ve got great news for you: I’m giving away €100,- shopping money for the new collection (so sale items are excluded)! I know you want it! So what do you have to do? Simple:

1. Follow @redreidinghood and @moderood on Instagram.
2. Like this photo on my Instagram page and tag a friend in the comments who would love to win this as well.

Once you did this you’re automatically in the running. If you’re the lucky winner (which I will pick randomly using a randomizer) I’ll send you a private message on Instagram. The giveaway will close April 25th 11.59 pm Central European Time. Good luck!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Als je mij een jaar geleden had gevraagd of ik ooit roze zou dragen zou ik keihard nee hebben gezegd, maar mijn mening over de kleur roze is radicaal veranderd: ik ben er nu dol op! Niet zomaar elke kleur roze, maar poederroze. Een grote trend in bloggerland op het moment! Ik ben nooit echt een meisje-meisje geweest, dus ik denk dat ik nooit een van-kop-tot-teen roze look zou dragen. Nee, ik vind juist de combinatie van een zoet roze item met stoere zwarte of grijze items fantastisch. Dat is precies wat ik nu heb gedaan. Ik combineerde een zoete roze blazer met een stoere grijze lace up jurk. Dus ik rock eigenlijk twee trends tegelijk: de lace up trend en de poederroze trend. Zowel de jurk als de blazer zijn van een gave webshop genaamd Moderood!

“Moderood is zonder twijfel één van mijn favoriete webshops!”

Over Moderood
Moderood is zonder twijfel één van mijn favoriete webshops. Eigenaresse Diana kiest elk item zorgvuldig uit er zeker van zijnde dat alles wat je bij Moderood vindt van een hoge kwaliteit is en een perfecte pasvorm heeft. Daarnaast zoekt ze ook altijd naar items die dat beetje extra hebben, zoals franjes, opvallende printjes en luxueuze stoffen. Diana werkt alleen samen met merken die dit kunnen bieden. Moderood zet zich daarnaast in voor de strijd tegen borstkanker. Als je iets koopt uit de Pink Ribbon collectie, wordt 10% van je aankoopbedrag gedoneerd aan de Stichting Pink Ribbon. Dus als je iets koopt bij Moderood koop je niet alleen een perfect passend kwalitatief item, maar ook karma ;) Moderood biedt meerdere fantastische merken aan welke ik allemaal geweldig vind, maar ik zal mijn absolute favorieten hieronder highlighten.

Tailor & Elbaz
Eén van mijn favoriete merken bij Moderood is Tailor & Elbaz, ontworpen door fashionistas Maria Tailor en Tamara Elbaz. Wat ik echt gaaf vind aan dit merk is dat ze zowel heel vrouwelijke (Maria’s designs) als heel sportieve (Maria’s designs) items bieden. Zo is iedereen wel in staat om iets wat zij leuk vindt te vinden bij Tailor & Elbaz. Ik heb mijn ogen bijvoorbeeld laten vallen op een navy en witte blazer!

GSUS
En ken je GSUS nog? Ik zeker wel! Dit was een heel populair merk toen ik een tiener was en ze maken nu een grote comeback. GSUS biedt hele unieke kleding van een fantastische kwaliteit en geeft ook echt om het milieu. GSUS is nu vooral bekend vanwege de jeans. Deze jeans is vaak gemaakt van stoffen die matchen bij het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan stoffen die de warmte blokkeren in de zomer en stoffen die huid extra verzorging bieden in de winter. Ik moet er zo’n één proberen!

Jacky Luxury
Een totaal ander merk die je kan vinden bij Moderood is Jacky Luxury. Al hun items hebben een hele vrouwelijk en luxueuze uitstraling. Denk aan luxueuze, zachte en comfortable items zoals satijn, voile, linnen en katoen. Ik heb een prachtige flowy off shoulder jumpsuit gespot, waarvan ik denk dat ie perfect zou zijn voor in de zomer.

Supertrash
Maar mijn absolute favoriete merk bij Moderood is Supertrash! Ik ben gewoon dol op luxueuze look en pefecyte pasvorm van hun kleding. En oké, ik heb een beetje een girlcrush op oprichtster Olcay Golsen. Ze is zo’n girlboss! Deze poederroze blazer is van Supertrash en ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat het de beste blazer is die ik ooit heb gedragen. De blazer is gemaakt van een heel zacht materiaal wat het heel comfortable maakt en de boyfriend pasvorm is perfect: een echte must-have!

“Deze poederroze blazer van Supertrash is een echte must-have!”

Giveaway
Dus nu ik jullie allemaal heel enthousiast heb gemaakt over Moderood heb ik geweldig nieuws voor jullie: ik geef €100,- shopping money voor de nieuwe collectie weg (sale items uitgezonderd)! I know you want it! Dus wat moet je doen om te winnen? Simpel:

1. Volg @redreidinghood en @moderood op Instagram.
2. Like deze foto op mijn Instagram pagina en tag een vriendin in de comments die dit ook graag zou willen winnen.

Zodra je did hebt gedaan doe je automatisch mee. Als jij de gelukkige winnares bent (welke ik met gebruik van een randomizer willekeurig zal uitkiezen) stuur ik je een privébericht op Instagram. De giveaway zal 25 April om 23.59 uur sluiten. Heel veel succes!

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Lace up dress: LA Sisters (via Moderood)
Powder pink blazer: Supertrash (via Moderood)


Follow on Bloglovin