OUTFIT / LOAVIES LACE UP TOP & PRINTED TROUSERS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Loavies powder pink lace up top triangle printed trousers outfit trench coat RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing loavies printed trousers black trench coat mango outfit omoda ankle boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Loavies outfit powder pink lace up top geometric print trousers trench coat RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pink lace up top Loavies printed trousers outfit details black trench coat mango RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up top loavies printed trousers outfit trench coat RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing powder pink lace up top loavies outfit details

[english]

I already told you before that I currently have a thing for the color pink. If you would have told a year ago that I eventually would ever get an obsession with pink I wouldn’t have believed you, but it happened anyway. Next to that I’m also obsessed with everything lace up, so when I spotted this powder pink lace up top I just needed to get it! And the same applies to these trousers. I’m also loving trousers with geometric prints lately, so I also clicked these pants with geometric print ánd a pop of pink home. Both items are from a webshop called Loavies, which is known for their up-to-date and rapidly changing collections. They deliver to more than 120 countries worldwide, so make sure to take a look!

“I just needed to have this powder pink lace up top from Loavies!”

What do you think of the color pink and do you ever order from Loavies?

xoxo,
Rowan

PS: I’ll be flying to Canada with my boyfriend and my father (my father is Canadian, but hasn’t been back in 35 years) tomorrow, so make sure to follow me on Instagram (@redreidinghood) where I will share lots of photos from our trip. And no worries, I scheduled a couple of blog posts, so my blog won’t pause while I’m away ;)

[dutch]

Al eerder vertelde ik jullie dat ik de laatste tijd iets heb met de kleur roze. Als je me een jaar geleden had verteld dat ik ooit een obsessie met roze zou krijgen had ik je niet geloofd, maar het is toch gebeurd. Daarnaast ben ik ook geobsedeerd door alles met een rijgsluiting, dus toen ik deze poederroze top met rijgsluiting spotte móest ik ‘m gewoon hebben! En hetzelfde geldt voor deze broek. Ik ben de laatste tijd ook dol op broeken met geometrische printjes, dus ook deze broek met geometrisch printje én een vleugje roze klikte ik naar huis. Beide items komen van de webshop Loavies, welke bekend staat om hun up-to-date en snel wisselende collecties. Ze leveren in meer dan 120 landen wereldwijd, dus neem zeker even een kijkje!

“Deze poederroze top met rijgsluiting van Loavies moest ik gewoon hebben!”

Wat vind jij van de kleur roze en bestel jij weleens bij Loavies?

xoxo,
Rowan

PS: morgen vlieg ik met mijn vriend en vader naar Canada (mijn vader is Canadees, maar is in geen 35 jaar meer terug geweest), dus zorgt dat je me volgt op Instagram (@redreidinghood) waar ik veel foto’s van onze reis zal delen. En geen zorgen, ik heb een aantal blog posts ingepland, dus mijn blog zal niet pauzeren als ik weg ben ;)


WHAT I’M WEARING
Lace up top: Loavies (HERE)
Printed trousers: Loavies (HERE)
Trench coat: Mango (HERE)
Ankle boots: Omoda (HERE)
Clutch: Zara (old, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1564855″]


Follow on Bloglovin