OUTFIT / THE 15 EUROS PRINTED H&M SLACKS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat H&M printed slacks outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing printed H&M slacks outfit long coat RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Alexander Wang Emile Tote bag outfit details H&M slacks supertrash boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long grey coat outfit supertrash ankle boots alexander wang bagRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M printed slacks outfit details supertrash ankle boots alexander wang emile tote bag

[english]

If you follow me on Instagram (@redreidinghood) you must have already seen these awesome printed H&M slacks which I bought for only 15 euros! As you might know I’ve got a thing for navy blue, especially combined with black (which actually is forbidden in fashion land). So when I saw these pants slacks at the H&M store in my hometown last week, I immediately started looking for my size. And when I saw they were only 15 euros I almost ran to the fitting rooms, where my mood got even better: These printed H&M slacks fit like a glove! I could actually wear them without a belt, which is very rare for me since I have quite a big butt compared too my small waist. So that’s awesome, but what’s even more awesome is that they look very flattering on my legs. I honestly thought this print would make my legs appear bigger, but they actually look a bit smaller. So a big hooray for the 15 euros H&M printed slacks! I love them so much, I’m thinking about buying them in other colors as well!

“These printed H&M slacks fit like a glove and were only 15 euros!”

Have you ever tried these 15 euros H&M slacks? If not, go do so immediately, especially when you’ve got a wider booty and smaller waist like me ;)

xoxo,
Rowan

PS: do you already follow me on Instagram (@redreidinghood) where I often share previews of my outfits?

[dutch]

Als je me volgt op Instagram (@redreidinghood) dan moet je deze fantastische geprinte H&M slacks welke ik voor maar 15 euro heb gekocht voorbij hebben zien komen! Zoals je misschien weet heb ik echt iets met de kleur navy blauw, vooral in combinatie met zwart (wat eigenlijk verboden is in modeland). Dus toen ik deze broek slacks zag bij de H&M winkel in mijn woonplaats vorige week, begon ik meteen te zoeken naar mijn maat. En toen ik er ook nog eens achterkwam dat ie maar 15 euro kostte rende ik bijna naar de pashokjes, waar mijn humeur nóg beter werd: Deze H&M slacks met printje past perfect! Ik zou ‘m eigenlijk zelfs zonder riem kunnen dragen, wat erg zeldzaam voor mij is aangezien ik best een grote kont heb in vergelijking met mijn smalle taille. Dus dat is echt super, maar wat nog toffer is, is dat hij er erg flatterend uitziet op mijn benen. Ik dacht eerlijk gezegd dat deze print mijn benen er groter uit zou doen zien, maar ze zien er zelfs een beetje smaller uit. Dus een grote hoera voor deze H&M slacks met printje van maar 15 euro! Ik vind ‘m zo geweldig, dat ik eraan denk om ‘m in meer kleuren te halen!

“Deze H&M slacks met printje passen perfect en kostten maar 15 euro!”

Heb jij deze 15 euro H&M slacks weleens geprobeerd? Zo niet, doe dat dan meteen, vooral als je net als ik een wat breder achterwerk hebt en een smalle taille ;)

xoxo,
Rowan

PS: volg je me al op Instagram (@redreidinghood) waar ik vaak previews deel van mijn outfits?


WHAT I’M WEARING
Long grey coat: Ashley Brooke (HERE)
Shirt: H&M Conscious (HERE)
Printed slacks: H&M (HERE)
Ankle boots: Supertrash (HERE)
Velvet choker necklace: Etsy (HERE)
Bag: Alexander Wang Emile Tote Bag (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1537736″]


Follow on Bloglovin

3 comments