OUTFIT / WE FASHION STUDIO COLLECTION STRIPED SUIT

RED REIDING HOOD: WE Fashion Studio Collection striped suit pyjamas outfitgif2RED REIDING HOOD: WE Fashion Studio Collection stripe culotte boyfriend blouse outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing striped culottes pyjamas outfit WE Fashion Studio Collection RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing velvet choker necklace outfit details striped shirt RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing striped culottes pointy ankle boots Omoda outfit details

[english]

If you follow me on Instagram (@RedReidingHood) this outfit might seem familiar to me. I wore this look during the Easter weekend and took a photo of it in the mirror. This striped ‘suit’ consisting of culottes and a shirt is from the new WE Fashion Studio Collection, which is WE’s Premium Fashion collection. I told you before that I’m a big fan of comfy chic looks, well this is exactly what I mean by that: this suit feels and looks like pyjamas, but looks très chic at the same time. To add a bit more chicness I combined it with a cream trench and heeled ankle boots.

“This look from the WE Fashion Studio Collection is exactly what I mean by comfy chic.”

What do you think of the new WE Fashion Studio Collection and this suit in particular?

xoxo, Rowan

PS: do you already follow me on Instagram (@RedReidingHood) where I often share previews of my outfits?

[dutch]

Als je me volgt op Instagram (@RedReidingHood) komt deze outfit je misschien bekend voor. Ik droeg deze look tijdens het Paasweekend en maakte er een foto van in de spiegel. Maar aangezien ik vond dat deze look wel meer verdiende dan een simpele spiegelfoto, deden mijn moeder en ik een foto shoot voor de blog. Dit gestreepte ‘pak’ bestaande uit een culotte en een blouse zijn van de nieuwe WE Fashion Studio Collection, wat WE’s nieuwe Premium Fashion collectie is. Ik vertelde jullie al eerder dat ik een groot fan ben van comfy chique looks. Nou, dit is precies wat ik daarmee bedoel: dit pakje voelt en ziet er uit als een pyjama, maar heeft tegelijk ook iets heel chiques. Voor een vleugje extra chique combineerde ik ‘t met een crème trench en enkellaarsjes met hakken.

“Deze look van de WE Fashion Studio Collection is precies wat ik bedoel met comfy chique.”

Wat vind jij van de nieuwe WE Fashion Studio Collection en dit pakje?

xoxo,
Rowan

PS: volg je me al op Instagram (@RedReidingHood) waar ik vaak previews deel van mijn outfits?


WHAT I’M WEARING
Trench coat: H&M (old, but similar HERE)
Culottes: WE Studio (HERE)
Blouse: WE Studio (HERE)
Ankle boots: Omoda (on sale HERE)
Velvet choker: Etsy (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1512707″]


Follow on Bloglovin

4 comments