REVIEW / MUA LUXE VELVET LIP LACQUER IN 6 NEW COLORS

RED REIDING HOOD: Beauty blogger MUA Luxe Velvet Lip Lacquer review Vivacity Zest Reckless Moxie Kooky Tranquility RED REIDING HOOD: Beauty blogger swatches MUA Luxe Velvet Lip Lacquer review Vivacity Zest Reckless Moxie Kooky Tranquility RED REIDING HOOD: Beauty blogger swatches MUA Luxe Velvet Lip Lacquer review Vivacity Zest Reckless Moxie Kooky Tranquility

Order of colors from left to right: Vivacity, Zest, Reckless, Moxie, Kooky & Tranquility

[english, scroll naar beneden voor NL]

Yay, my favorite budget liquid lipstick just launched in six new colors. Let me introduce you to MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in Vivacity, Zest, Reckless, Moxie, Kooky and Tranquility. As you could have read in my previous MUA Luxe Velvet Lip Lacquer review here I already was very excited about these Lip Lacquers, because of three reasons: the pigmentation is amazing (one layer is all you need), they’re easy to apply, they last very long and they cost only 4,99 euros each!

“In my previous MUA Luxe Velvet Lip Lacquer review you could already read my excitement.”

There was only one thing I didn’t love about them back then: the color range. The Lip Lacquers only came in pink shades and they were all quite flashy, not so much my thing. The new color range does include a couple of colors I really love. My absolute favorite is Tranquility, because I’m just a sucker for nude shades. This one actually reminds me quite a lot of Kat Von D’s Bow ‘n Arrow (which I bought during my trip to Canada), only way cheaper. My second favorite Reckless, the most perfect red lipstick. I also like Moxie, which is inbetween red and pink. Vivacity and Zest are okay, but are still a bit too flashy for me. The only color I don’t really like is Kooky, which just is too dark for me. Dark lipsticks make my already big lips pop a bit too much. I therefore think Kooky would look better on girls with thinner lips.

“I love Tranquility, it reminds me of Kat Von D’s Bow ‘n Arrow!”

So if you’re looking for a budget-friendly long lasting matte lipstick that comes in a wide range of colors, you might wanna give the MUA Luxe Velvet Lip Lacquer a shot. It costs only 4,99 euros and is available at the MUAstore and at Kruidvat (for the Dutchies).

xoxo,
Rowan

[dutch]

Yes, mijn favoriete budget liquid lipsticks zijn net uitgebracht in zes nieuwe kleuren. Ontmoet MUA Luxe Velvet Lip Lacquer in Vivacity, Zest, Reckless, Moxie, Kooky en Tranquility. Zoals je al hebt kunnen lezen in mijn vorige MUA Luxe Velvet Lip Lacquer review hier was ik al erg enthousiast over deze Lip Lacquers vanwege drie redenen: de pigmentatie is geweldig (één laagje is voldoende), ze zijn makkelijk aan te brengen, ze blijven erg lang zitten en ze kosten maar 4,99 euro per stuk!

“In mijn vorige MUA Luxe Velvet Lip Lacquer review heb je mijn enthousiasme al kunnen lezen.”

Er was alleen één ding dat ik niet zo leuk vond: de kleuren. De Lip Lacquers waren er destijds alleen nog maar in roze tonen en ze waren allemaal behoorlijk fel, niet zo mijn ding. De nieuwe kleurenlijn heeft wel een aantal kleuren die ik echt fantastisch vind. Mijn absolute favoriet is Tranquility, omdat ik gewoonweg dol ben op nude tonen. Deze doet me eigenlijk behoorlijk denken aan Kat Von D’s Bow ‘n Arrow (welke ik tijdens mijn reis naar Canada heb gekocht), maar dan veel goedkoper. Mijn op één na favoriete is Reckless, een prachtige rode lippenstift. Ik vind Moxie ook mooi, welke een beetje tussen rood en roze inzit. Vivacity en Zest zijn oké, maar zijn mij nog iets te fel. De enige kleur die ik niet zo fijn vind is Kooky, welke simpelweg te donker is voor mij. Donkere lippenstiften doen mijn van nature grote lippen nog veel groter lijken, wat een beetje too much is. Daarom denk ik dat Kooky beter zou staan bij meiden met dunnere lippen.

“Ik ben dol op Tranquility, deze doet me denken aan Kat Von D’s Bow ‘n Arrow!”

Dus als je op zoek bent naar een budget vriendelijke langhoudende matte lippenstift die in veel kleuren verkrijgbaar is, probeer dan zeker eens een MUA Luxe Velvet Lip Lacquer. Hij kost maar 4,99 euro en is verkrijgbaar bij de MUAstore en bij Kruidvat.

xoxo,
Rowan

Follow on Bloglovin <

6 comments