MY CANADA BEAUTY HAUL WITH KAT VON D, TARTE, KYLIE COSMETICS AND MORE

RED REIDING HOOD: Sephora Canada haul beauty shoplog tarte kat von d anastasia beverly hills laura mercier

List of products I got
Kat Von D Everlasting liquid lipstick in Lolita and Bow N Arrow C$24,- (HERE)
Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette  C$55,- (HERE)
Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit in Fair C$52,- (HERE)
Tarte Amazonian Clay Foundation in Fairly Light Beige C$51,- (HERE)
Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder C$47,- (HERE)
#KylieLipKit by Kylie Jenner in Kourt K $29,- (HERE)
Bath & Body Works Sparkling Limoncello Body Cream C$5,-
Bath & Body Works Beautiful Day Fine Fragrance Mist C$5,-

[show_shopthepost_widget id=”1627791″]

[english, scroll naar beneden voor NL]

So I’ve just been on 10 day trip to Canada and although we had quite a tight schedule, I managed to find some time to do a bit of shopping. I especially bought a lot of beauty related stuff. They sell lots of brands in North America(such as Kat Von D and Tarte) that we can’t get our hands on in Europe. Plus the Euro to Canadian Dollar exchange rate is pretty favorable for Europeans at the moment, which made shopping in Canada even more of a joy!

“They sell lots of brands in North America that we can’t get our hands on in Europe.”

As I already told you in one of my previous posts, I decided to do a Canada Beauty Haul video. So here it is! But for those who don’t feel like watching the entire video (or simply don’t understand Dutch) I also listed all the products I got above. I’d love to hear what you think of my purchases!

xoxo,
Rowan

PS: Did you already subscribe to my YouTube channel to be the first to now when I upload a new video?

[dutch]

Dus ik ben net terug van een 10 daagse trip naar Canada en hoewel we een behoorlijk strak schema hadden, is het me toch gelukt om wat tijd te vinden om te gaan shoppen. Ik heb vooral heel veel producten op het gebied van beauty gekocht. Ze verkopen in Noord-Amerika namelijk veel merken (zoals Kat Von D en Tarte) die we in Europa niet kunnen krijgen. Bovendien is de Euro naar Canadese Dollar wisselkoers op het moment erg gunstig voor Europeanen, wat het shoppen in Canada nóg leuker maakte!

“Ze verkopen in Noord-Amerika veel merken die we in Europa niet kunnen krijgen.”

Zoals ik al zei in één van mijn eerdere posts heb ik besloten een Canaday Beauty Shoplog video te maken. Dus bij deze! Maar voor degenen die geen zin hebben om de hele video te bekijken heb ik alle producten ook hierboven opgesomd. Ik hoor graag wat jullie vinden van mijn aankoopjes!

xoxo,
Rowan

PS: Heb je je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal zodat je de eerste bent die het weet wanneer ik een nieuwe video upload?

Follow on Bloglovin <

2 comments