OUTFIT / CELEBRATING MY BIRTHDAY IN A BLACK TULLE SKIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black tulle skirt outfit leather jacket ankle boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black petticoat outfit black tulle skirt leather jacket RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing gesponnen suiker petticoat black tulle skirt outfit leather jacket paisley bandana RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black tulle skirt petticoat gesponnen suiker zwart outfit

[english]

Hooray, it’s my 23th birthday and I thought this black tulle skirt would be perfect for the occasion! I probably am still asleep when this post comes online (if this scheduling stuff works the way it should), since I’m in Toronto now together with my boyfriend and father and I scheduled this post for 7 am ‘Dutch time’. This is the first time I’ll be celebrating my birthday abroad, but also the first time without my mother and sister, which I have to admit does feel a bit strange. Oh well, I’ll be celebrating my birthday a week later with the whole family though, so I’ll just get to celebrate it twice! If you’d like to see how I’m celebrating my birthday in Toronto today, make sure to follow me on Instagram (@redreidinghood)!

“I’m celebrating my 23th birthday today in this black tulle skirt!”

What do you think of this black tulle skirt (or petticoat, whatever you’d like to call it) and the way I styled it?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Hoera, vandaag is het mijn 23ste verjaardag en ik vond deze zwarte tule rok perfect voor de gelegenheid! Ik lig waarschijnlijk nog te slapen als deze post online komt (als het inplannen werkt zoals het hoort), aangezien ik nu samen met mijn vriend en vader in Toronto ben en deze post heb ingepland voor 7 uur ‘s ochtends ‘Nederlandse tijd’. Dit is de eerste keer dat ik mijn verjaardag in het buitenland vier, maar ook de eerste keer dat ik het vier zonder mijn moeder en zusje, wat wel even wennen is. Ach ja, ik vier mijn verjaardag volgende week zaterdag met de hele familie, dus ik vier het gewoon lekker dubbel! Volg me op Instagram (@redreidinghood) als je wil zien hoe ik mijn verjaardag vandaag in Toronto vier!

“Ik vier mijn verjaardag vandaag in deze zwarte tule rok!”

Wat vind jij van deze zwarte tulle rok (of petticoat, hoe je het ook wil noemen) en de manier waarop ik ‘m gestyled heb?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Black tulle skirt: Gesponnen Suiker (HERE, but similar HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
V-neck body suit: H&M (HERE)
Ankle boots: Omoda (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Paisley bandana scarf: H&M (HERE, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1573059″]


Follow on Bloglovin

1 comment