OUTFIT / THE ESSENTIALS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M blue jeans outfit white shirt H&M conscious RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waist blue jeans H&M outfit paisley bandana scarf RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing paisley bandana scarf H&M high waist jeans outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Cluse 'la bohème' watch silverRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waist blue jeans outfit details white shirt H&M RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing paisley bandana scarf H&M outfit details

[english]

Today I’m wearing an outfit with what I think are essentials in every woman’s closet: the perfect pair of blue jeans, the perfect white shirt and the perfect pair of heels. To spice up this very basic outfit I added a paisley scarf and my gorgeous new Cluse ‘La Bohème’ watch.

“There are few essentials every woman needs in her closet.”

What do you think of this look? And what kind of item(s) do you think every woman should have in her closet?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Vandaag draag ik een outfit met items die ik essentieel vind in de kast van iedere vrouw: de perfecte blauwe jeans, de perfecte witte blouse en het perfecte paar hakken. Om deze basic outfit net wat interessanter te maken droeg ik er een paisley sjaaltje bij en mijn prachtige nieuwe Cluse ‘La Bohème’ horloge.

“Er zijn een aantal essentiële items die iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben.”

Wat vind jij van deze look? En welk(e) item(s) vind jij dat iedere vrouw in haar kast zou moeten hebben?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Jeans: H&M (old, but similar HERE)
Shirt: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Bag: Zara (old)
Heels: Guess (HERE)
Watch: Cluse ‘La Bohème’ (HERE)
Paisley scarf: Asos (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1647579″]


Follow on Bloglovin