OUTFIT / THE H&M CACTUS SWEATER

RED REIDING HOOD: Fashion blogger H&M cactus sweater outfit long grey coat skinny scarfRED REIDING HOOD: Fashion blogger long grey coat outfit sendra ankle boots outfit alexander wang emile tote bagRED REIDING HOOD: Fashion blogger Alexander Wang Emile Tote Bag outfit long grey coat sendra bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M cactus sweater outfit long skinny scarf grey coatRED REIDING HOOD: Fashion blogger long skinny scarf asos long grey coat outfit cactus print sweaterRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M cactus sweater outfit

[english]

Unless you’ve been living under a rock for the last couple of months, you probably noticed the cactus trend in fashion land. Many fashion bloggers are drooling over every cactus print fashion item they see. I’m no exception. When I see something with cactus print, I just need to buy it. That’s exactly what happened when I spotted this H&M cactus sweater a few weeks ago. It was love at first sight and I therefore took it straight to the pay desk. And according to the amount of likes and comments on a Instagram selfie where I was wearing this H&M cactus sweater, I’m not the only one who likes it!

“This awesome H&M cactus sweater was love at first sight!”

What do you think of this H&M cactus sweater? And are you just as obsessed with cactus print as I do?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Tenzij je de afgelopen maanden onder een steen hebt geleefd, is de cactus trend in modeland je waarschijnlijk al opgevallen. Veel fashion bloggers kwijlen bij het zien van een cactus print fashion item. Ik ben allesbehalve een uitzondering. Als ik iets zie met cactus print, moet ik ‘t gewoon hebben. Dat is precies wat gebeurde toen ik een paar weken geleden deze H&M cactus sweater spotte. Het was liefde op het eerste gezicht en dus nam ik ‘m meteen mee naar de kassa. En gezien het aantal likes en reacties op een Instagram selfie waar ik deze H&M cactus sweater droeg, ben ik niet de enige die ‘m tof vindt!

“Deze toffe H&M cactus sweater was liefde op het eerste gezicht!”

Wat vind jij van deze H&M cactus sweater? En ben jij net zo geobsedeerd door cactus print als ik ben?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Cactus print sweater: H&M (HERE)
Jeans: Only (HERE)

Coat: Ashley Brooke (HERE)
Ankle boots: Sendra  (HERE)
Bag: Alexander Wang (HERE)
Long skinny scarf: ASOS (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1622479″]


Follow on Bloglovin

4 comments