OUTFIT / THE PERFECT SPORTY CHIC BALANCE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing loose pants adidas zx flux sneakers sporty chic outfit trench coatRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace up top trench coat dressed jogger pantsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing trench coat loose pants Adidas ZX Flux sneakers sporty chic outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing adidas zx flux sneakers sporty chic look trench coat alexander wang bag

[english]

I’m a huge fan of sneakers and loose pants, because I just love the freedom of movement they give me. I can’t believe I once was one of those girls who went to school in heels every single day. Nowadays I wear heels maybe only once or twice per month. I’m just addicted to comfort now! But although I like comfort, I still like to look chic. The combination of sneakers and loose pants can make you look like your on your way to the gym though. But by simply wearing a feminine top and trench coat on top, I created the perfect sporty chic balance.

“I’m addicted to comfort.”

What do you think of this look? And how important is comfort for you when it comes to your outfit choices?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Ik ben een grote fan van sneakers en losse broeken, omdat ik dol ben op de bewegingsvrijheid die ze me geven. Ik kan nauwelijks geloven dat ik ooit één van die meisjes was die elke dag op hakken naar school ging. Tegenwoordig draag ik maar één of twee keer per maand hakken. Ik ben gewoon verslaafd aan comfort nu! Maar hoewel ik dol ben op comfort, mag ik er ook graag chique uitzien. De combinatie van sneakers en losse broeken kunnen je doen lijken alsof je op weg bent naar de sportschool. Maar door er simpelweg een vrouwelijke top en een trench coat boven te dragen, creëerde ik de perfecte balans tussen sportief en chique.

“Ik ben verslaafd aan comfort.”

Wat vind jij van deze look? En hoe belangrijk is comfort voor jou wat betreft je outfit keuzes?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Lace up body: H&M (HERE)
Joggers: H&M (HERE)
Coat: Mango (HERE)
Sneakers: Adidas ZX Flux (HERE)
Bag: Alexander Wang (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1629856″]


Follow on Bloglovin

2 comments