OUTFIT / THE PLEATED SKIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pleated skirt outfit leather jacketRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing jersey pleated skirt outfit leather jacketRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pleated skirt outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing take what you need by mi moneda bar necklace marble outfit details choker necklace

[english]

I never thought I would wear a pleated skirt before reaching the age of 65, but here I am rocking a pleated skirt outfit at the age of 23! Pleated skirts are big this year, but I didn’t immediately decide to hop on the bandwagon. Many pleated skirts are just a bit too girly or granny for my taste, but when I spotted this jersey pleated skirt at Sissy-Boy I was sold. The jersey fabric instantly makes the skirt more casual and suitable for my style, which currently is in between rock and feminine. I combined it with a leather jacket and lace up heels to add a bit more rock to the outfit.

“Here I am rocking a pleated skirt outfit at the age of 23 in stead of 65.”

What do you think of this look? And do you already have a pleated skirt yourself?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Nooit had ik gedacht dat ik voor mijn 80ste een plooirok zou dragen, maar hier sta ik dan op 23-jarige leeftijd te poseren in een plooirok! Plooirokken zijn groots dit jaar, maar ik was niet meteen enthousiast. Veel plooirokken zijn een beetje te meisjesachtig of oubollig voor mijn smaak, maar toen ik deze jersey plooirok bij Sissy-Boy spotte was ik verkocht. De jersey stof maakt de rok meteen meer casual en geschikt voor mijn stijl, wat op het moment tussen rock en vrouwelijk inzit. Ik combineerde ‘m met een leren jas en lace up hakken om wat meer ‘rock’ aan de outfit toe te voegen.

“Hier sta ik dan op 23-jarige leeftijd te poseren in een plooirok.”

Wat vind jij van deze look? En heb jij zelf al een plooirok?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Pleated skirt: Sissy-Boy
Body: H&M (HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Bag: Alexander Wang (HERE)
Watch: Cluse ‘La Bohème’ (HERE)
Bar necklace: Take What You Need (HERE)
Velvet choker necklace: ASOS (HERE)
Lace up heels: Zara (old, but similar HERE)
Sunglasses: Costes (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1650731″]


Follow on Bloglovin

7 comments