TRAVEL / MY 10 DAY CANADA TRIP DIARY

canada diary

[english]

Wow, I can’t believe it already is exactly one week ago when I came back from Canada: probably the best trip I ever made. A little background information: my father grew up in Canada, but had to move to the Netherlands when he was 17 years old and ever since he hasn’t been back. So my boyfriend and I surprised my father with a trip to Canada for the three of us for his birthday: a trip down memory lane. There were tears ;)

“We surprised my father with a trip down memory lane.”

So on Friday the 29th of May my father, boyfriend and I flew from Amsterdam to Toronto with a stopover in Reykjavik. It was so cute to see my father’s excitement, he was so happy to be back after all these years! There was so much we wanted to do and see and I think we did a pretty good job at squeezing as much activities as we could in only 10 days: we explored downtown Toronto, attended a Blue Jays game, saw the Niagara Falls, went to a couple of malls, visited all three houses were my father used to live (in Toronto, Ennismore and Keene), looked up some old friends and did lots of eating (I might have gained a few kilos, lol).

“We managed to squeeze a lot of activities in just 10 days.”

We had a blast! Toronto and its friendly citizens stole my heart and I can’t wait to go back! I made a little scrapbook to give you a bit of an insight of what we all did. Hope you like it!

xoxo,
Rowan

PS: Since they sell lots of make up brands in North America that we can’t get our hands on in Europe, I kind of splurged at Sephora. I’m planning to do a video about my purchases, so stay tuned at my YouTube channel!

[dutch]

Wauw, ik kan haast niet geloven dat het alweer precies een week geleden is dat ik terugkwam uit Canada: waarschijnlijk de beste trip die ooit heb gemaakt. Een beetje achtergrond informatie: mijn vader groeide op in Canada, maar moest verhuizen naar Nederland toen hij 17 jaar oud was en is sindsdien nooit terug geweest. Dus mijn vriend en ik verrasten hem op zijn verjaardag met een trip naar Canada voor ons drieën: een trip down memory lane. Er werd gehuild ;)

“We verrasten mijn vader met een trip down memory lane.”

Dus op vrijdag 29 mei vlogen mijn vader, vriend en ik van Amsterdam naar Toronto met een stopover in Reykjavik. Het was zo lief om mijn vaders enthousiasme te zien, hij was zo blij om na al die jaren weer terug te zijn! Er was zoveel dat we wilden doen en zien en ik denk dat we het goed voor elkaar hebben gekregen om zoveel mogelijk activiteiten als we konden in slechts 10 dagen te proppen: we ontdekten downtown Toronto, woonden een Blue Jays wedstrijd bij, zagen de Niagara Falls, gingen naar een aantal winkelcentra, bezochten alle drie de huizen waar mijn vader heeft gewoond (in Toronto, Ennismore en Keene), zochten een aantal oude vrienden op en hebben vooral heel veel gegeten (ik ben misschien een paar kilo aangekomen, lol).

“We wisten ontzettend veel activiteiten in slechts 10 dagen te proppen.”

We hebben het fantastisch gehad! Ik ben verliefd geworden op Toronto en haar vriendelijke inwoners! Ik heb een mini plakboek gemaakt om jullie een beetje inzicht te geven in wat we allemaal gedaan hebben.

xoxo,
Rowan

PS: Aangezien ze in Noord Amerika veel make up merken verkopen die we in Europa niet kunnen krijgen, heb ik mezelf behoorlijk laten gaan bij Sephora. Ik ben van plan om een video te maken over mijn aankopen, dus houd mijn YouTube kanaal zeker even in de gaten!


Follow on Bloglovin

2 comments