MY WEEKLY DIARY IN INSTAGRAM PICTURES #23

collage

[english]

Last week I published a bit less Instagram photos than usual and that’s why I decided to do things a bit differently this time: one big collage and one big story about my week (Saturday – Friday). This week was all about deadlines, which will still keep me busy for the next four weeks. The end of the school year is in sight; I’ve still got to work hard until I can finally relax.

One of the things that kept me busy last week is finishing a school assignment for the titanium bike brand Van Nicholas. Since last week was the last time I visited the showroom, I just had to take a picture with one of those awesome (and super expensive) titanium bikes. Something else I did for the last time this school year was the school style column for the Leeuwarden Student Paper. For every edition I go on the hunt for four stylish students to photograph and interview. I was lucky to get four really awesome students in front of my lens again!

Next to a week of ending things, this was also a week of starting things. Last week I started mu Personal Body Plan (click here to read more). The work outs went pretty well, but the eating part is a bit harder. When I’m at home everything’s fine, but when I’m not I find it very difficult to eat the right stuff. I think the solution is to prep my meals, but I still find that quite hard. I think I just have to get used to it ;)

Between all the hustle and bustle I fortunately also found some time to relax. On Friday my sister came to Leeuwarden (she now lives and works in Groningen) again for the first time since I think a month and so we decided to do a movie night at my place. We watched the film Colonia with Emma Watson: a true story about a creepy cult in Chile. It was a very good story, but I did find it a bit depressing.

So that was my week in a nutshell. How was your week?

xoxo,
Rowan

PS: Follow me on Instagram @RedReidingHood

[dutch]

Afgelopen week heb ik iets minder Instagram foto’s geplaatst dan normaal en daarom pak ik het deze keer anders aan: één grote collage en één groot verhaal over mijn week (zaterdag – vrijdag). Deze week stond in het teken van deadlines, waar ik me ook de komende vier weken nog mee bezig zal houden. Het einde van het schooljaar is namelijk in zicht; nog even hard werken totdat ik lekker kan relaxen.

Eén van de dingen waar ik me vorige week nog druk mee bezig houd is het afronden van een schoolopdracht voor het titanium fietsenmerk Van Nicholas. Omdat afgelopen week de laatste keer was dat ik in de showroom was, moest ik even op de foto met zo’n gave (en megadure) titanium fiets. Wat ik nog meer voor het laatst deed dit schooljaar was de schoolstyle rubriek voor de Leeuwarder Studentenkrant. Voor elke editie ga ik op zoek naar vier stijlvolle studenten die ik op de foto zet en interview. Ik heb deze keer weer vier hele toffe studenten voor mijn lens gehad!

Naast een week van dingen afronden, was het ook een week van dingen beginnen. Ik begon deze week namelijk met mijn Personal Body Plan (lees hier meer). Het trainen gaat me best goed af, maar met het eten heb ik iets meer moeite. Op zich gaat het wel goed als ik thuis ben, maar als ik weg ben vind ik het moeilijk om ervoor te zorgen dat ik de juiste voedingsstoffen eet. De oplossing is denk ik dat k mijn maaltijden voorbereid, maar dat vind ik nog best lastig. Een kwestie van gewenning denk ik ;)

Tussen alle drukte door had ik gelukkig nog wel even tijd om te relaxen. Vrijdag was mijn zusje voor het eerst sinds tijden namelijk weer eens in Leeuwarden (ze woont en werkt nu in Groningen) en dus besloten we een filmavondje te houden bij mij thuis. We keken de film Colonia met Emma Watson: een waargebeurd verhaal over een creepy sekte in Chili. Op zich was het een hele goede film, maar ik vond ‘m wel een beetje deprimerend.

Dat was mijn week in een notendop. Hoe was jouw week?

xoxo,
Rowan

PS: Volg me op Instagram @RedReidingHood


Follow on Bloglovin