MY WEEKLY DIARY IN INSTAGRAM PICTURES #24

COLLAGE

[english]

In my last weekly diary in Instagram pictures post I already told you I was very busy with deadlines for school. Well, last week was pretty much the same: more deadlines. But fortunately I did find little moments of joy in between all the work work work work work.

On Saturday I gave myself a day off and I went to the air force days in my hometown Leeuwarden, an incredible event that occurs every four years. Air crafts from all over the world come to Leeuwarden to demonstrate their abilities. Seeing, feeling and hearing a jet-fighter from up close is breathtaking. The absolute highlight of the day must be the Frecce Tricolori, the Italian airforce demonstration team. It’s amazing how close the pilots are able to fly next to each other! Afterwards we had dinner at my parents and after that my boyfriend and I had a movie night along with Maltesers, the best chocolate in the world. We saw Austin Powers in Goldmember, because I’ve never seen any Austin Powers movie before and my boyfriend thought I should. Well, it was funny at times, but most of all just stupid. Nope, not really my kind of movie. What I really hated about the movie by the way was the ‘Ducth’ guy with the German accent. People, please do your research. We don’t say Scheiße in Dutch.

Sunday was all about being healthy again. I started my day with a smoothie and hit the gym afterwards. I went along with a friend who never did any weight training before and she felt sore for a week afterwards, lol. After I got home from the gym I took outfit photos with my mom, did some work on the blog and started working on some school assignments.

The rest of the week was basically all about school and I was glued to my laptop. I did some work outs in between and found some time to make a flatlay and take selfies. I think my highlight of the week was the cauliflower crust pizza I made, which was truly AMAZING and best off all: carb free!

So that was my week in a nutshell. How was your week?

xoxo,
Rowan

PS: Did you already enter my giveaway on Instagram (@RedReidingHood) where I’m giving away €100,- shopping money to spend at De Skihut?

[dutch]

In mijn laatste weekly diary in Instagram pictures post vertelde ik al dat ik druk was met deadlines voor school. Nou, deze week was ongeveer hetzelfde: nog meer deadlines. Maar gelukkig vond ik hier en daar wel kleine momentjes om te genieten tussen alle work work work work work door.

Zaterdag gaf ik mezelf een dag vrij en ging ik naar de Luchtmachtdagen in mijn woonplaats Leeuwarden, een fantastisch evenement dat elke vier jaar plaatsvindt. Vliegtuigen van over de hele wereld komen naar Leeuwarden om hun kunnen te demonstreren. Het zien, voelen en horen van een straaljager van dichtbij is echt adembenemend. Het absolute hoogtepunt van de dag was zeker weten de Frecce Tricolori, het demonstratieteam van de Italiaanse luchtmacht. Het is geweldig hoe dichtbij elkaar de piloten kunnen vliegen! Daarna gingen we bij mijn ouders eten en daar weer na hielden mijn vriend en ik een filmavondje met Maltesers, de beste chocolade in de wereld. We bekeken Austin Powers in Goldmember, aangezien ik nog nooit eerder een Austin Powers film had gezien en mijn vriend dat echt een schande vond. Eerlijk, het was soms grappig, maar meestal gewoonweg dom. Nee, niet echt mijn soort film. Wat ik echt debiel vond was de ‘Nederlandse’ man met een Duits accent. Mensen, doe alsjeblieft je research. We zeggen echt geen Scheiße in het Nederlands.

Zondag stond weer in het teken van gezond doen. Ik begon mijn dag met een smoothie en ging daarna naar de sportschool. Ik ging samen met een vriendin die nog nooit eerder krachttraining had gedaan en ze had nog de hele week erna spierpijn, lol. Nadat ik terugkwam van de sportschool maakte ik outfit foto’s met mijn moeder, werkte ik een beetje aan mijn blog en begon ik aan een paar schoolopdrachten.

De rest van de week ging eigenlijk helemaal op aan school en ik zat dus ook vastgelijmd aan mijn laptop. Ik deed wat work outs tussendoor en vond wat tijd om een flatlay en selfies te maken. Ik denk dat mijn highlight van de week de bloemkoolbodem pizza was die ik maakte. Hij was echt lekker en bovenal vrij van koolhydraten!

Dat was mijn week in een notendop. Hoe was jouw week?

xoxo,
Rowan

PS: Doe je al mee aan mijn giveaway op Instagram (@RedReidingHood) waarbij ik €100,- shoptegoed weggeef voor De Skihut?


Follow on Bloglovin