NEW IN / MARBLE PENDANT NECKLACE FROM HAPPINESS BOUTIQUE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger flatlay marble pendant necklace happiness boutique boho necklaceRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing marble boho necklace happiness boutique pendant necklace

[english]

A marble pendant necklace has been on my wishlist for quite a while now already, but everywhere I looked they were quite expensive: around 50 euros. But when Happiness Boutique contacted me for a collaboration I spotted this one for only 14,90 euros. Sure, it’s a collaboration, so I got it for free. But if I would have come across Happiness Boutique before they reached out to me, I would have totally bought it myself! It’s such a major price difference compared to other marble pendant sellers. Plus they offer free worldwide shipping! They ship from Germany by the way, so no need to worry about import duties when you’re an European citizen.

Anyway, it arrived only a few days after I passed on my choice to the Happiness Boutique team and it’s just as pretty (or even prettier) in real life as it looks on the website. I’m sure I’ll be wearing this necklace a lot. In fact if you paid attention you could have already seen me wearing it here and on a selfie on Instagram. Oh, and major bonus points for the cat stickers that came along with it! Crazy cat ladies like me love that!

“This marble pendant necklace from Happiness Boutique was a steal!”

If you want to buy this necklace as well or something else from the Happiness Boutique webshop, make sure to use the code ‘redreidinghood‘ at the checkout for 10% discount!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Een ketting met een marmeren hanger stond al een flinke tijd op mijn verlanglijstje, maar overal waar ik keek waren ze best wel duur: rond de 50 euro. Maar toen Happiness Boutique me contacteerde voor een samenwerking spotte ik deze voor maar 14,90 euro. Ja, het is een samenwerking, dus ik kreeg ‘m gratis. Maar als ik Happiness Boutique had gekend voor ze mij een mailtje hadden gestuurd, had ik ‘m zeker zelf gekocht! Het is echt een enorm prijsverschil vergeleken met andere kettingen met marmeren hangers die ik heb gezien bij andere verkopers. Daarnaast bieden ze ook nog wereldwijd gratis verzending. Ze verzenden trouwens vanuit Duitsland, dus als je in Europa woont hoef je je geen zorgen te maken over invoerrechten.

Anyway, hij arriveerde al een paar dagen nadat ik mijn keuze had doorgegeven aan het Happiness Boutique team en hij is net zo prachtig (of zelfs nog mooier) in het echt als op de website. Ik weet zeker dat ik deze ketting vaak zal gaan dragen! De oplettende kijker heeft ‘m mij hier zelfs al zien dragen en op een selfie op Instagram. O, en mega bonuspunten voor de kattenplaatjes die ze bij het pakketje in hadden gestopt! Crazy cat ladies zoals ik kunnen dat enorm waarderen!

“Deze ketting met marmeren hanger van Happiness Boutique was een koopje!”

Als jij deze ketting ook wil kopen of iets anders van de Happiness Boutique webshop, zorg er dan voor dat je de code ‘redreidinghood‘ gebruikt bij de checkout voor 10% korting!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

1 comment