OUTFIT / ABOUT THE MAGIC OF A-LINE SKIRTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing button front A-line skirt denim lace up jumper outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M button front denim skirt outfit moschino quilted bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Moschino quilted designer bag Miista loafers outfit denim skirtRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing monogram love moschino bag outfit miista loafersRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ray-Ban clubmasters outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Miista bee loafers outfit details

[english]

There’s something magical about A-line skirts. I’m talking about the power they have to make your legs appear thinner. I think it’s because at the hem they’re quite a lot wider than your legs. For people who have curvy upper legs like me, these type of skirts are perfect! A button up style A-line skirt adds even more to this optical fashion illusion: the buttons form a vertical line and we all know that vertical lines make you look smaller. But most importantl I just really like them and the fact that they make me look slimmer is just a bonus: a win-win!

“A-line skirts make your legs appear thinner!”

What do you think about A-line skirts and the way I styled mine?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Er iets magisch aan A-lijn rokjes. Ik heb het over de kracht die ze hebben om je benen er dunner uit te laten zien. Ik denk dat het komt doordat de onderkant een stuk wijder is dan je benen. Voor mensen met curvy bovenbenen zoals ik zelf is dit type rokje perfect! Een ‘button up’ model A-lijn rokje doet er nog een schepje bovenop: de knopen vormen een verticale lijn en we weten allemaal dat verticale lijnen je smaller doen lijken. Maar het allerbelangrijkste: ik vind ze gewoon heel erg leuk en het feit dat ze me er ook nog eens dunner uit doen zien is gewoon een bonus: een win-win!

“A-lijn rokjes doen je benen smaller lijken!”

Wat vind jij van A-lijn rokjes en de manier waarop ik de mijne heb gestijld?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
A-line button up skirt: H&M (HERE and similar HERE)
Lace up jumper: Sissy-Boy
Loafers: Miista (old, but similar HERE)
Bag: Moschino (HERE)
Bar necklace: Loavies (HERE)
Sunglasses: Ray-Ban Clubmaster (HERE)
Bracelet: Petra Reijrink via Segolda (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1726192″]


Follow on Bloglovin

3 comments