OUTFIT / MY MOST FLATTERING PANTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M slacks long skinny scarf leather jacketRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing most flattering pants H&M slacks outfit long skinny scarf moschino bagRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing moschino bag leather jacket outfit long skinny scarf H&M slacksRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather jacket outfit details long skinny scarf ASOS

[english]

For the last couple of months I haven’t been feeling the best about my body (more about that in a personal post later this week), especially when it comes to my legs. That’s why I’m always looking for garments that make my legs look a bit more skinny. These H&M slacks definitely passed the test, they’re hands down my most flattering pants ever! I don’t know why, but they just are. I also bought them in a blue print (check my outfit here) and I’m even thinking about getting them in more colors. They’re only 15 euros (get yours here)!

“I don’t know why, but these H&M slacks definitely are my most flattering pants.”

So what do you think of this look and did you ever try these H&M slacks?

xoxo,
Rowan

PS: I’ve got this thing for pretty doors, have you noticed?

[dutch]

De laatste maanden heb ik me niet op m’n best gevoeld wat betreft mijn lichaam (meer daarover in een persoonlijke post later deze week), vooral wat betreft mijn benen. Daarom ben ik altijd op zoek naar kledingstukken die mijn benen er wat dunner uit doen zien. Deze H&M slacks zijn daar met vlag en wimpel voor geslaagd, het is mijn meest flatteuze broek ooit! Ik weet niet waarom, maar het is gewoon zo. Ik kocht ‘m ook in een blauwe print (check mijn outfit hier) en ik denk er zelfs over na om ‘m in nog meer kleuren te halen. Ze kosten maar 15 euro (koop de jouwe hier)!

“Ik weet niet waarom, maar deze H&M broek is absoluut mijn meest flatteuze broek ooit.”

Dus wat vind jij van deze look en heb jij deze H&M slacks ooit geprobeerd?

xoxo,
Rowan

PS: Ik heb iets met mooie deuren, is dat je opgevallen?


WHAT I’M WEARING
Beige vest: Forever21 (HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Slacks: H&M (HERE)
Bag: Moschino (HERE)
Skinny scarf: ASOS (HERE)

 

[show_shopthepost_widget id=”1659359″]


Follow on Bloglovin

3 comments