OUTFIT / POPS OF POWDER PINK

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing powder pink body suit bershka white neckerchief bandana outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing knee ripped black high waist jeans powder pink bodysuit white bandana neckerchief outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white neckerchief bandana scarf outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing KEDS DOUBLE DECKER WASHED LEATHER PALE PINK SLIP ON PLIMSOLL TRAINERS

[english]

There was a time when I would only wear black and hated pink, but people change. I still love black, but I now like to add pops of powder pink to my outfits as well. I think it has to do with two things: growing up and not trying to fit into a certain box anymore. I’m out of my rebellious teenage phase and am becoming more of a woman, which means I’m more into skirts and subtle colors. I never wore skirts before and certainly not colors. By not trying to fit into a certain box anymore, I mean that I used to think that the coolest bloggers wore black only. So if I wanted to be recognized as a ‘cool blogger’ I had to wear black only as well. Now I’m not trying to be like that anymore, I’m just wearing whatever I like. Those items I like often still are black, but sometimes I spot something colorful I like. This powder pink bodysuit and these shoes are a great example. They were love at first sight!

“I used to hate pink, but people change.”

What about you? Is your style still the same as it was years ago or did it change as well?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Er was een tijd dat ik alleen maar zwart droeg en echt een hekel had aan roze, maar mensen veranderen. Ik ben nog steeds dol op zwart, maar ik vind het tegenwoordig ook leuk om een beetje poederroze aan mijn outfits toe te voegen. Ik denk dat ‘t te maken heeft met twee dingen: Opgroeien en niet meer in een bepaalde hokje proberen te passen. Ik ben nu echt wel uit mijn opstandige tienerfase en begin meer een vrouw te worden, wat betekent dat ik rokjes en subtiele kleuren beter kan waarderen. Ik droeg vroeger nooit rokken en al helemaal geen kleuren. Met niet meer in een bepaald hokje proberen te passen, bedoel ik dat ik altijd dacht dat de coolste bloggers alleen maar zwart droegen. Dus als ik ook als ‘coole blogger’ erkend wilde worden moest ik ook alleen maar zwart dragen. Nu doe ik niet meer mijn best om zo te zijn, ik draag gewoon wat ik leuk vind. Dat zijn nog steeds vaak zwarte items, maar soms spot ik iets in een kleurtje wat ik leuk vind. Deze poederroze bodysuit en deze schoentjes zijn daar een goed voorbeeld van. Ze waren liefde op het eerste gezicht!

“Ik had een hekel aan roze, maar mensen veranderen.”

En jij? Is jouw stijl nog steeds hetzelfde als jaren geleden of is het ook veranderd?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Bodysuit: Bershka (similar HERE and HERE)
Cardigan: The Sting ( on sale HERE)
Jeans: Only (HERE)
Slip-ons: Keds (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Paisley bandana scarf: Bershka (similar HERE)
Watch: Cluse (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1710183″]


Follow on Bloglovin

7 comments