OUTFIT / SUMMER IN THE CITY

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M button up faux leather skirt outfit body RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing body H&M button up skirt faux leather outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M button up faux leather skirt outfit details body suitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grey body suit H&M button up leather skirtRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing rib v-neck body suit H&M outfit details

[english]

Okay, it’s not officially summer yet, but for the last couple of weeks it sure felt like it was. I’ve still got to wait a couple of weeks until I can lay on the beach somewhere in France, so for now I’ve got to come up with suitable summer looks for in the city. When I’m on vacation I love wearing loose and flowy dresses, but I don’t find them appropriate for city life (unless upgraded like this). When I’m in the city I like to dress a bit more smart, like I did today.

“When I’m in the city I like to dress a bit more smart.”

What do you think of this look and do you also dress differently when your vacation?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Oké, het is nog niet officieel zomer, maar de afgelopen weken voelde het wel zo. Ik moet nog een paar weken wachten voordat ik op een strand ergens in Frankrijk kan gaan liggen, dus voor nu moet ik nog geschikte zomer looks voor in de stad verzinnen. Als ik op vakantie ben draag ik graag losse jurken, maar dat vind ik niet echt kunnen in de stad (tenzij je ze op deze manier upgrade). Als ik in de stad ben kleed ik me graag wat chiquer, zoals ik vandaag heb gedaan.

“Als ik in de stad ben kleed ik me graag wat chiquer

Wat vind jij van deze look en kleed jij je ook anders als je op vakantie bent?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Body: H&M (HERE)
Faux leather button up skirt: H&M (old, but similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Heels: Guess (via Omoda)
Necklace: Happiness Boutique (HERE)
Watch: Cluse (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1687371″]


Follow on Bloglovin