OUTFIT / THAT PLEATED SKIRT AGAIN

RED REIDING HOOD: Fashion blogger pleated skirt outfit off shoulder top H&MRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing jersey pleated skirt outfit Sissy-Boy Zara big buckle heels RED REIDING HOOD: Fashion blogger grey pleated skirt outfit off shoulder topRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing jersey pleated skirt outfit zara white buckle heels

[english]

There it is again, my new-ish (is 3 weeks still new?) jersey pleated skirt from Sissy-Boy! I honestly didn’t think I would get so many great comments on this skirt, even from guys! I obviously already loved it, otherwise I wouldn’t have purchased it, but I thought some people might think it’s a skirt for elderly ladies. So far no one has said this though! Apparently this skirt even ups my sex appeal: after my mom and I were done taking these outfit photos, a guy shouted to my mom ‘Madam, is that your daughter?’. My mom answered ‘Yes, she is.’ to which the guy responded ‘You did well, she’s beautiful!’, lol. This proves that sexiness isn’t necessarily about showing as much skin as possible, even granny skirts can be sexy ;)

“Apparently this pleated skirt ups my sex appeal!”

What do you think of this look? And did I already convince you to get a pleated skirt as well?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Daar is ie weer, mijn nieuw-achtige (is 3 weken nog steeds nieuw?) jersey plooirok van Sissy-Boy! Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ik zoveel positieve reacties zou krijgen op deze rok, zelfs van jongen! Natuurlijk vond ik ‘m zelf al fantastisch, anders zou ik ‘m niet gekocht hebben, maar ik had gedacht dat sommige mensen het een rok voor oude vrouwtjes zouden vinden. Tot nog toe heeft nog niemand dat gezegd! Schijnbaar maakt deze rok me ook nog eens hartstikke aantrekkelijk: nadat mijn moeder en ik klaar waren met het schieten van deze outfit foto’s riep een man naar mijn moeder ‘Mevrouw, is dat uw dochter?’. Mijn moeder antwoordde met ‘Ja, dat is ze.”, waarop hij reageerde met “Dat heeft u goed gedaan, ze is heel mooi!’, lol. Dit bewijst maar weer dat sexy ‘m niet per sé zit in zoveel mogelijk huid laten zien, zelfs omarokken kunnen sexy zijn ;)

“Schijnbaar maakt deze plooirok me hartstikke aantrekkelijk!”

Wat vind jij van deze look? En heb ik jou al overtuigd om zelf een plooirok te kopen?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Pleated skirt: Sissy-Boy (similar HERE)
Off  shoulder top: H&M (HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Watch: Cluse ‘La Bohème’ (HERE)
Bar necklace: Take What You Need (HERE)
Velvet choker necklace: ASOS (HERE)
Heels: Zara (old, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1679099″]


Follow on Bloglovin

7 comments