YELLOWBAG / YOUR MUST-HAVE DISCOUNT APP

RED REIDING HOOD: Kortingsapp Yellowbag ervaringRED REIDING HOOD: Kortingsapp Yellowbag ervaring

[dutch]

De uitverkoopperiode is weer begonnen, iets waar ik als rasechte koopjesjager altijd erg enthousiast van word. Een tijdje geleden zag ik een onwijs leuk badpak met waterverf print bij H&M en ik beloofde mezelf dat ik ‘m mocht kopen als ie in de uitverkoop belandde. Maar tegen de tijd dat ik de uitverkooppagina van H&M besloot te bekijken, was ie helaas al weg. Balen! Gelukkig gebeurt me dat met de komst van kortingsapp Yellowbag nooit meer!

“Jouw favoriete producten direct voor de beste prijs en een notificatie als de prijs daalt.”

Wat is Yellowbag?
Kortingsapp Yellowbag controleert 24 uur per dag, zeven dagen per week de prijzen van miljoenen producten bij alle grote Nederlandse webshops. Zo hoef je nooit meer zelf op zoek naar de beste korting of een speciale aanbieding. Yellowbag laat je direct zien waar jouw favoriete producten voor de laagste prijs verkrijgbaar zijn en houdt daarna de prijzen 24/7 voor je in de gaten. Je hoeft dus nooit meer zelf te controleren of dat perfecte (maar iets te dure) jurkje eindelijk in prijs verlaagd is! Klinkt goed, toch?

Zo werkt het!
Het werkt heel simpel: download de Yellowbag app op je smartphone of tablet of download de extensie voor je pc of laptop (beschikbaar voor zowel Google Chrome als Mozilla Firefox). Vervolgens voeg je jouw favoriete product toe aan je virtuele boodschappentas. Mobiel gebruik je hiervoor de deelknop in je internetbrowser en op je pc of laptop dus de extensie. De kortingsapp laat je direct zien waar het product op dat moment goedkoper is. Vervolgens blijft Yellowbag de prijs van het product volgen en geeft je direct een seintje als het product ergens in prijs is gedaald. Uit iedere webshop kunnen producten worden opgeslagen. Yellowbag werkt dus niet met aangesloten webshops of specifieke productcategorieën. Dus of je nu wacht tot die ene toffe sneakers eindelijk in prijs verlagen of dat je een nieuwe camera op het oog hebt, Yellowbag houdt het allemaal voor je in de gaten!

Mijn Yellowbag ervaring
Zelf heb ik de app een tijdje terug al gedownload. Ik had een paar supergave zilveren Nike sneakers op het oog die ik toch nog net ietsje te duur vond. Dus ik liet Yellowbag ze voor me in de gaten houden. Een paar weken geleden kreeg ik opeens een melding toen ik in de trein zat: de sneakers waren in prijs verlaagd! Helaas betreft het nog geen fikse korting, dus ik laat ze nog even liggen, maar het werkt dus wel! Zodra ze nog verder in prijs zakken, zijn ze zeker van mij!

“Opeens kreeg ik een melding dat de sneakers die ik op het oog had in prijs verlaagd zijn!”

Dus houd jij net zoveel van korting als ik en wil je geen aanbiedingen meer missen? Klik dan HIER en download gratis Yellowbag, jouw kortingsapp!

xoxo,
Rowan

[english]

The sales period has started again, something that makes me as a true bargain hunter very enthusiastic. A little while ago I saw a very nice bathing suit with watercolor print at H&M and I promised myself to buy it as soon as it’s on sale. But by the time I decided to check out the sales page of H&M it was already gone. Such a shame! Fortunately that won’t ever happen to me again since the release of discount app Yellowbag!

“Your favorite products immediately for the best price and a notification when the price drops.”

What is Yellowbag?
Discount app Yellowbag checks the prices of millions of products at all great webshops 24 hours per day, seven days per week. That way you’ll never have to look for the best bargain yourself anymore. Yellowbag shows you immediately where your favorite products are available for the lowest price and then monitors the prices 24/7 for you. So you’ll never have to check whether that perfect (but slightly too expensive) dress finally dropped in price yourself anymore! Sounds pretty good, right?

This is how it works!
It’s easy: download the Yellowbag app on your smartphone or tablet or download the extension for your desktop or laptop (available for both Google Chrome and Mozilla Firefox). Next you add your favorite product to your virtual shopping bag. On mobile you use the share button in your internet browser to do so and when you’re on your desktop or laptop you use the extension. The discount app immediately shows you where the product is cheapest at that moment. From that moment on Yellowbag keeps tracking the price of the product and immediately gives you a heads up when the product dropped in price somewhere. You can save products from any webshop. Yellowbag doesn’t work with connected webshops or specific product categories. So whether you’re waiting for that one pair of awesome sneakers to finally drop in price or whether you laid eyes on a new camera, Yellowbag observes it all for you!

My Yellowbag experience
I already downloaded the app a little while ago myself. I’ve seen a very cool pair of silver Nike sneakers which I still found a little bit too expensive. So I had Yellowbag tracking them for me. A few weeks ago I suddenly got a notification when I was sitting in the train: the sneakers dropped in price! Unfortunately it wasn’t a big discount yet, so I still haven’t bought them, but it does works! As soon as they drop any further in price, they’re definitely mine!

“All of the sudden I got notified that the sneakers I laid eyes on dropped in price!”

So do you like discount as much as I do and don’t you want to miss out on any promotion anymore? Then click HERE and download Yellowbag for free, your discount app!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

7 comments