INSPIRATION / 5 WAYS TO WEAR A BANDANA

RED REIDING HOOD: Fashion blogger 5 ways to wear a bandana neckerchief

[english]

You probably already noticed my love for bandanas. I think they look awesome, plus they’re super cheap! My collection exists out of 4 at the moment: a black, red, white and blue one (number 5 will probably be a pink one). On my blog I already posted 10 outfits in which I’m wearing a bandana. You could have also seen this popular fashion item on my Instagram (@redreidinghood) and Snapchat (@rowanreiding). 8 out of 10 times I’ve worn it as a choker and the rest of the time I wore it as a regular scarf, but there are so many other ways to wear a bandana! So that’s why I decided to do a 5 ways to wear a bandana post today, partly to inspire myself and partly to inspire you. I will most definitely start using a bandana as a bag ornament one of these days!

“My bandana collection currently exists out of 4: a black, red, white and blue one.”

What do you think of bandanas and how would you wear them?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan dat ik dol ben op bandana’s. Ik vind ze heel tof en ze zijn ook nog eens spotgoedkoop! Mijn collectie telt er op het moment 4: een zwarte, een rode, een witte en een blauwe (nummer 5 wordt waarschijnlijk een roze). Op mijn blog staan al 10 outfits waarbij ik een bandana draag en ook op mijn Instagram (@redreidinghood) en Snapchat (@rowanreiding) is dit populaire fashion item al veel voorbij gekomen. 8 van de 10 keer droeg ik ‘m als choker en de overige keren droeg ik ‘m als een normale sjaal, maar er zijn nog zoveel meer opties om een bandana te dragen! Vandaag deel ik dan ook deels voor mezelf en deels voor jullie 5 manieren om een bandana te dragen. Ik ga er binnenkort eens één gebruiken als tasversiering!

“Mijn bandana collectie bestaat nu uit 4: een zwarte, rode, witte en blauwe.”

Wat vind jij van bandana’s en hoe zou jij ze zelf dragen?

xoxo,
Rowan

1. As a bag ornament
RED REIDING HOOD: Fashion blogger bandana bag paisley scarf collage vintage

2. As a neckerchief
RED REIDING HOOD: Fashion blogger The Chronicles of Her bandana neckerhief paisley scarf trend how to wear

3. As a choker
RED REIDING HOOD: Fashion blogger collage vintage wearing white bandana choker paisley scarf

4. As a belt
RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing red bandana belt

5. As a braceletRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing blue bandana bracelet sincerely jules


SHOP BANDANAS

[show_shopthepost_widget id=”1757395″]

Photo sources: Happily GreyJane Sneak PeakCollage VintageThe Chronicles Of Her and Sincerely Jules


Follow on Bloglovin