MY 5 SALE ORDERS FROM ASOS, H&M, MANGO & ZARA

sales picks tekst

 

Products:
Velvet Skirt – HERE / Belt – HERE / Jumpsuit – HERE / Bag – HERE / Wrap Skirt – HERE

[english]

Yay, my favorite time of the year is in full swing: sale time! Buying great stuff for little prices is such a rewarding feeling for me. I only do online shopping when it comes to sale shopping though, because I absolutely hate messy tables and waiting in line for the fitting rooms. I’d rather just sit on the couch with my laptop and a cup of tea and just check out the sales pages of my favorite webshops in a relaxed way. So that’s exactly what I did a couple of days ago and I ended ordering 5 items from 4 different webshops: ASOS, H&M, Mango and Zara. I think my best buy is the belt, which just is one of those basic belts every one should have in their closet. It can both be worn as a hip and a waist belt. The item I’m most curious about must be the jumpsuit. It’s one of those items that can either look really good or absolutely awful, which is the reason why when I first saw it I didn’t immediately decide to buy it. But when I coincidentally saw Instagrammer @annarike wearing the exact same jumpsuit (here) I was sold. It looks so good on her! So I can only hope it will look just as good on me as it does on her!

“I hate messy tables and waiting in line for the fitting rooms, which is why I love online sale shopping.”

Oh well, I can’t wait until I have everything in! What do you think of my picks?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Jippie, mijn favoriete tijd van het jaar is aangebroken: de uitverkoop! Fantastische items kopen voor kleine prijsjes geeft mij zo’n bevredigend gevoel. Ik shop echter alleen online als het op sale shopping aankomt. Ik heb namelijk een enorme hekel aan rommelige tafels en urenlang wachten voor de paskamers. Ik zit liever op de bank met mijn laptop en een kop thee om rustig de uitverkoop pagina’s van mijn favoriete webshops te bekijken. Dat is dan ook precies wat ik een paar dagen geleden deed en ik bestelde 5 items van 4 verschillende webshops: ASOS, H&M, Mango en Zara. Ik denk dat mijn beste aankoop de riem is, wat echt zo’n basic riem is die iedereen in haar kast zo moeten hebben hangen. Hij kan zowel als heup- en als tailleriem worden gedragen. Het item waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is de jumpsuit. Het is zo’n item die óf heel goed kan staan óf afschuwelijk, wat dan ook de reden is dat ik niet meteen besloot ‘m te kopen. Maar toen ik toevallig Instagrammer @annarike precies dezelfde jumpsuit zag dragen (hier) was ik verkocht. Hij staat haar super goed! Nu maar hopen dat ie mij net zo goed staat als haar!

“Ik houd van online sale shopping, omdat ik rommeltafels en in de rij wachten voor de paskamers haat.”

Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik alles binnen heb! Wat vind jij van mijn keuzes?

xoxo,
Rowan


[show_shopthepost_widget id=”1750583″]


Follow on Bloglovin

2 comments