MY WEEKLY DIARY IN INSTAGRAM PICTURES #26

instaweek25

[english]

The past week was partly super busy and partly quite relaxed. After working really hard on school deadlines I gave myself the weekend off. On Saturday my boyfriend went to a barbecue of a colleague, so I decided to eat at my parents. My sister and her boyfriend happened to be there as well, which was fun! On Sunday morning I went to the gym with my best friend and in the afternoon my mom and I took outfit photos. Those who have been following me for years know I used to take my outfit photos at abandoned industrial sites, which suited my rock ‘n roll kind of style. Now I’m more into the city look though, so we’re always searching for pretty buildings downtown. Those pretty buildings unfortunately mostly are in crowded places though, so I’m getting a lot more comments than I used to get before. The most frequently heard comment must be ‘photo shoot!’, which I think is such a dumb comment. I mean, don’t you think I know what I’m doing? I wish I had enough money to build my own city without people, just for the sake of taking photos, lol!

“Lots of people find it necessary to shout ‘photo shoot!’ when I’m taking outfit photos.”

On Monday I sat on the couch with my laptop all day long to work on a school assignment which had to be virtually handed in at midnight. On Tuesday and Wednesday I had to work on another deadline and on Thursday I was finally finished with everything! That morning I went to the gym and afterwards I had plans to take outfit photos with a friend. Unfortunately it was raining when we arrived downtown, so we decided to grab some drinks (and nachos, oops) and waited for the weather to get better. After waiting for two hours the rain finally stopped and we managed to quickly take some outfit shots, yay! Afterwards I had to go immediately, because I was invited to my aunt’s birthday. I had a bit too much fun there, because the next day I was a bit hung over, lol. I was supposed to meet my bestie at the gym early in the morning, but I convinced her to go later. Afterwards I first allowed myself to do some serious Netflix and chill. Next I went to my parents to pick up a package that got delivered there, but I decided to stop by the supermarket first. I saw the most gorgeous pink roses at the supermarket and I just had to buy them. Since my cats eat flowers I couldn’t keep them myself, so I decided to give them to my mom, who loved them as well.

“I just had to buy these gorgeous pink roses!”

That was my week in a nutshell. I’ve got two assessments this week and after those my summer vacation has officially started, yay!

xoxo,
Rowan

[dutch]

De afgelopen week was deels megadruk en deels lekker rustig. Na heel hard te hebben gewerkt aan deadlines voor school gaf ik mezelf het weekend vrij. Op zaterdag ging mijn vriend naar een barbecue van een collega, dus ik besloot te gaan eten bij mijn ouders. Mijn zusje en haar vriend waren er toevallig ook, wat erg gezellig was! Zondagochtend ging ik met mijn beste vriendin naar de sportschool en in de middag gingen mijn moeder en ik outfit foto’s maken. Degenen die mij al jaren volgen weten wel dat ik mijn outfit foto’s eerst altijd op verlaten industrieterreinen maakte, wat goed paste bij mijn rock ‘n roll stijltje. Nu ben ik meer into de city look, dus we zijn altijd op zoek naar mooie gebouwen in de stad. Die mooie gebouwen zijn helaas vaak in drukke plekken, dus ik krijg ook meer opmerking dan daarvoor. De meest gehoorde opmerking is toch wel ‘fotoshoot!’, wat ik zo’n idiote opmerking vind. Ik bedoel, denk je nou echt dat ik niet weet wat ik aan het doen ben? Ik wilde dat ik genoeg geld had om mijn eigen stad te bouwen, alleen maar om er ongestoord foto’s te kunnen maken, lol!

“Mensen vinden het nodig om ‘fotoshoot’ te roepen als ik outfit foto’s aan het maken ben.”

Maandag zat ik de hele dag op de bank met mijn laptop op schoot om te werken aan een schoolverslag dat om middernacht virtueel ingeleverd moest worden.Dinsdag en woensdag moest ik aan een andere deadline werken en op donderdag was ik eindelijk klaar met alles! Die ochtend ging ik naar de sportschool en daarna had ik plannen om outfit foto’s te gaan maken met een vriendin. Helaas was het aan het regenen toen we in de stad aankwamen, dus we besloten wat te drinken te halen (en nachos, oops) en de regen af te wachten. Na twee uren wachten was het eindelijk gestopt met regenen en het was gelukt om snel outfit foto’s te maken, yay! Daarna moest ik meteen gaan, want ik was uitgenodigd voor mijn tantes verjaardag. Ik had het er iets te gezellig, want de volgende dag had ik een lichte kater, lol. Ik zou ‘s ochtends vroeg gaan sporten met mijn beste vriendin, maar ik haalde haar over om later te gaan. Daarna stond ik mezelf toe om even lekker te gaan Netflixen. Vervolgens ging ik naar mijn ouders om een pakketje dat daar voor mij bezorgd was op te halen, maar ik besloot eerst even langs de supermarkt te gaan. Daar zag ik supermooie roze rozen en ik moest ze gewoon kopen. Aangezien mijn katten bloemen eten kon ik ze niet zelf houden, dus besloot ik ze aan m’n moeder te geven, die ze ook heel mooi vond.

“Ik moest deze prachtige roze rozen gewoon kopen!”

Dat was mijn week in een notendop. Ik heb deze week nog twee assessments en daarna is mijn zomervakantie officieel begonnen, yay!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin