MY WEEKLY DIARY IN INSTAGRAM PICTURES #28

collage

[english]

Hello from beautiful and (mostly) sunny France! Me and my family (my parents, my boyfriend, my sister and her boyfriend) have been here in Brittany for a week already: time flies when you’re having fun. Last week we visited cute medieval towns, impressive big cities and gorgeous sunny beaches. I could tell you all about our first week here, but since pictures and even more videos are worth a thousand words, I highly recommend you to just check out the photos above or on my Instagram account @RedReidingHood. But also make sure to check out the vlog about our first week in Brittany by scrolling down. I even took some cool underwater footage, so it’s definitely worth checking out! I’m planning on uploading new vlogs and videos on my YouTube channel more frequently by the way, so please do subscribe to my channel to be the first to know when a new video is up!

“We visited cute medieval towns, impressive big cities and gorgeous sunny beaches!”

I’m off to the beach now!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Hallo vanuit het prachtige en (meestal) zonnige Frankrijk! Ik en mijn familie (mijn ouders, mijn vriend, mijn zusje en haar vriend) zijn inmiddels al een week in Bretagne: de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Vorige week bezochten we schattige middeleeuwse dorpjes, imposante grote steden en prachtige zonovergoten stranden. Ik zou jullie alles kunnen vertellen over onze eerste week hier, maar aangezien foto’s en video’s meer zeggen dan duizend woorden, raad ik aan om simpelweg de foto’s hierboven of op mijn Instagram account @RedReidingHood te bekijken. Maar zorg er ook zeker voor dat je de vlog die ik heb gemaakt over onze eerste week in Bretagne bekijkt door naar beneden te scrollen. Ik heb zelfs hele gave onderwaterbeelden gemaakt, dus het is het zeker waard om te bekijken! Ik ben trouwens van plan om vaker vlogs en video’s te uploaden op mijn YouTube kanaal, dus abonneer je op mijn kanaal om de eerste te zijn die het weet als er een nieuwe video online staat!

“We bezochten schattige middeleeuwse dorpjes, imposante grote steden en prachtige zonovergoten stranden!”

Ik ga nu lekker naar het strand!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin