NEW IN / VIVIENNE WESTWOOD GEOMETRIC SUNGLASSES

RED REIDING HOOD: Garment Quarter Vivienne Westwood geometric sunglasses flatlay designer sunniesRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Vivienne Westwood geometric sunglasses Garment Quarter

[english]

Geometric shades are all the rage now, so when the British webshop Garment Quarter asked me to collaborate I didn’t hesitate and went for these Vivienne Westwood geometric sunglasses. They’re a bit out of my comfort zone, but lately I’m all about getting out of my comfort zone (think wearing skirts and more color).

“These Vivienne Westwood geometric sunglasses are a bit out of my comfort zone.”

So when the mailman delivered my (very beautifully wrapped, may I add) package a few days after I placed my order, I was very excited to try them on. And well, they were no disappointment at all! They’re very comfortable, look really cool and perfectly match the shape of my face. I also really like the purple-ish color of the lenses, the world actually looks a bit better  through these sunglasses, lol. So yeah, I obviously am very happy with my new Vivienne Westwood geometric sunglasses! You should definitely check out their entire sunglasses collection here, since they’ve got so much more gorgeous shades of awesome brands. Think Linda Farrow, Valentino, Versace, Moschino and more!

“At Garment Quarter you’ll find lots of great shades from awesome brands!”

I’m off to the beach now and I’m taking my new sunnies with me! Enjoy your Saturday!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Geometrische zonnebrillen zijn nu helemaal in, dus toen de Britse webshop Garment Quarter mij vroeg om samen te werken twijfelde ik geen moment en ging ik voor deze Vivienne Westwood geometrische zonnebril. Ze zijn eerlijk gezegd een beetje uit mijn comfortzone, maar de laatste tijd mag ik graag een beetje buiten mijn comfortzone gaan (denk aan rokjes dragen en meer kleur).

“Deze Vivienne Westwood geometrische zonnebril is een beetje uit mijn comfort zone.”

Dus toen de pakketbezorger mijn (prachtig ingepakte) pakketje een paar dagen nadat ik mijn bestelling had geplaatst afleverde wilde ik ze meteen proberen! En ze stelden absoluut niet teleur! Ze zijn heel comfortabel, zien er gaaf uit en passen perfect bij mijn gezichtsvorm. Ook vind ik de paarsige glazen heel tof, de wereld ziet er door deze bril net een beetje mooier uit, lol. Dus ja, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe Vivienne Westwood geometric sunglasses! Je zou zeker eens hun gehele zonnebrillencollectie hier moeten bekijken, aangezien ze superveel toffe modellen van gave merken hebben. Denk aan Linda Farrow, Valentino, Versace, Moschino en meer!

“Bij Garment Quarter vind je veel toffe zonnebrillen van gave merken!”

Ik ga nu lekker naar het strand en ik neem mijn nieuwe zonnebril met me mee! Geniet van je zaterdag!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin